Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Τράκης κάηκε στο ζέσταμα...

Ο Τράκης κάηκε στο ζέσταμα...
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:10

Κατάθεση ψυχής του μελαγχολικού Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον διάδρομο της γυμναστικής. Η Αθλητική διαπλοκή δεν μπορούσε να την αφήσει ασχολίαστη...

«Αποφάσισα να μιλήσω μια εβδομάδα μετά το τουρνουά του Καλλιμάρμαρου» είπε σήμερα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ακολούθησε ένας δεκάλεπτος μονόλογος στον διάδρομο της γυμναστικής και λίγο έλλειψε να «καεί» από το πολύ ζέσταμα όση ώρα μιλούσε.

Ας σχολιάσουμε τα βασικά σημεία των όσων άκουσαν και σήμερα τα ταλαιπωρημένα μας αυτιά.

- «Περίμενα μία βδομάδα για να μιλήσω»

Όχι. Πολλά από όσα είπες σήμερα, τα διαβάζαμε όλη την εβδομάδα από Μπούκουρα και Κουβόπουλο στο SDNA και μάλιστα τα αναδημοσίευες στον προσωπικό σου λογαριασμό.

- «Σέβομαι το νόμο, αλλά να αλλάξει ο νόμος»!

Στην αρχή, ο Γιαννακόπουλος είπε ότι δικαίως είναι αυστηρός ο αθλητικός νόμος, βάσει του οποίου έχει τιμωρηθεί για τα stories που δημοσίευε στο Instagram τον Ιούνιο απευθυνόμενος προς τους διαιτητές των τελικών.

Στη συνέχεια όμως, ζήτησε να αλλάξει ο νόμος!

Η μαγκιά όμως φίλες και φίλοι, είναι να αποδέχεται κάποιος τις συνέπειες των πράξεών του και την τιμωρία του και όχι να κλαίγεται για να αλλάξει ο νόμος ώστε να μπορεί να ποστάρει ξανά ανενόχλητος, σωστά;

Να μην έλεγες όσα είπες, να μην πουλούσες μαγκιά, ώστε να μπορούσες να πας σε όποιο γήπεδο ήθελες.

- «Γιατί με τιμώρησαν; Αφού μπορώ να ποστάρω όποτε θέλω ξανά»

Επιχείρημα Γιαννακόπουλου: «Με τιμώρησαν να μην πηγαίνω στο γήπεδο λόγω επικινδυνότητας, ενώ μπορώ να ποστάρω όποτε θέλω από το σπίτι»!

Τι σε δυσκολεύει τόσο πολύ; Από τα stories συμπέρανε ο Εισαγγελέας ότι είσαι επικίνδυνος (όπως εσύ μας ενημέρωσες). Αν ξαναποστάρεις αντίστοιχα πράγματα, θα ξανατιμωρηθείς!

- «Δεν με αφήνουν να πάω στο γήπεδο και να δω την επένδυσή μου».

Μήπως θα έπρεπε να ψηφιστεί μία τροπολογία ότι όσοι επενδύουν (αν επενδύουν) είναι υπεράνω των νόμων; Μήπως είναι κρίμα όσοι άνθρωποι βρίσκονται στις φυλακές για διάφορους λόγους και δεν μπορούν να απολαύσουν όσες επενδύσεις έχουν τυχόν κάνει;

- «Δεν με άφησαν να πάω να τιμήσω τον πατέρα μου»

Ερώτηση: Πριν από έναν χρόνο, γιατί δεν πήγε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ίδιο τουρνουά που διοργανώθηκε προς τιμήν του πατέρα του; Τότε ποιος τον εμπόδισε να τον τιμήσει; Δηλαδή, για να αποδοθεί τιμή στον Παύλο Γιαννακόπουλο, πρέπει το τουρνουά να διοργανώνεται στο Καλλιμάρμαρο; Στο ΟΑΚΑ δεν πιάνει;

Γιατί προσπαθούν να πλασάρουν ένα τουρνουά ως «μνημόσυνο»; Το μνημόσυνο έγινε στην Εκκλησία!

Αλήθεια, γιατί δεν τιμάτε και τον Θανάση Γιαννακόπουλο εκτός από τον Παύλο; Για ποιο λόγο δεν είναι τουρνουά «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος», αλλά είναι σκέτο «Παύλος»; Μαζί ήταν στην ΚΑΕ τα αδέρφια, δίδυμο ήταν. Φαντάζεστε κάποιος να έβαζε πάνω τον Γιώργο από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο ή αντίστροφα;

- «Επένδυσα 15 εκατομμύρια για το ΟΑΚΑ. Πάνω από τα μισά πήγαν στη συντήρηση. Έσταζε η οροφή. Δεν ήταν καλλωπισμοί ούτε extra πολυτέλειες»!

Εδώ γελάμε! Για ένα ολόκληρο καλοκαίρι, ο επικοινωνιακός σας μηχανισμός μας έχει ζαλίσει με φαραωνικά σχέδια για «το κορυφαίο glass floor του πλανήτη, αξίας 3,2 εκατομμυρίων», για σουίτες, για «παναθηναϊκή παραμυθούπολη», για «γήπεδο προδιαγραφών ΝΒΑ» και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Τώρα ξαφνικά θυμήθηκες ότι τα περισσότερα λεφτά πήγαν στην οροφή που έσταζε και όχι σε πολυτέλειες!

- «Οι Αγγελόπουλοι απαιτούν λεφτά για το ΣΕΦ. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός»

Αθέμιτος ανταγωνισμός είναι να παίρνει η μία ΚΑΕ ένα κλειστό που χτίστηκε το 1994 και η άλλη ένα κλειστό που χτίστηκε το 1984.

Αθέμιτος ανταγωνισμός είναι να παίρνει η μία ΚΑΕ ένα καθαρά μπασκετικό κλειστό και η άλλη ΚΑΕ ένα κλειστό με στίβο.

Αθέμιτος ανταγωνισμός είναι να παίρνει η μία ΚΑΕ ένα κλειστό χωρητικότητας 18.000 και η άλλη ΚΑΕ ένα κλειστό χωρητικότητας 12.000.

Αθέμιτος ανταγωνισμός είναι να απειλείται ένας υπουργός να μας δώσει και το πάρκινγκ, γιατί αλλιώς «θα του βάλω κρέας μέσα του» και η άλλη ΚΑΕ να έχει μείνει με άδεια χέρια εδώ και χρόνια.

Αλήθεια κύριε Γιαννακόπουλε, αν εσύ ισχυρίζεσαι ότι χρειάστηκες 15 εκατομμύρια για απλές συντηρήσεις και διορθώσεις, πόσα πιστεύεις ότι χρειάζεται το ΣΕΦ; 30; 40;

- «Κάνω ατέλειωτες προσπάθειες εδώ και 12 χρόνια για να υπάρχει απλή ανταγωνιστικότητα εντός των τεσσάρων γραμμών».

Αυτό εδώ ήταν στα πλαίσια της «απλής ανταγωνιστικότητας εντός των τεσσάρων γραμμών»;

28 Ιουνίου - 28 Σεπτεμβρίου: Πώς αλλάζουν οι καιροί...

- 28 Iουνίου: «Θα σας πάρω το ΣΕΦ και θα σας κάνω παράρτημα ΠΑΟ Β'».

- 28 Σεπτεμβρίου: «Είστε χαιρέκακοι, δεν με αφήσατε να πάω στη γιορτή για τον πατέρα μου, εγώ πάντα προσπαθούσα για υγιή ανταγωνισμό. Σέβομαι την ποινή μου, θα ήθελα να αλλάξει ο νόμος».

Καλή σεζόν να έχουμε...

Διαβάστε επίσης

Πώς το τουρνουά του Καλλιμάρμαρου εξελίχθηκε στο απόλυτο ΦΙΑΣΚΟ!

Πώς το τουρνουά του Καλλιμάρμαρου εξελίχθηκε στο απόλυτο ΦΙΑΣΚΟ!

Μετά την επίδειξη δύναμης του Αταμάν στην Κύπρο, τις συγγνώμες της 13 και την υπόθεση Φέλιξ Μπίζιου, το πολυδιαφημισμένο event του Καλλιμάρμαρου εξελίχθηκε στο υπέρτατο φιάσκο. Και αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία, σας λύνουμε κάθε απορία με στοιχεία. Ανάλυση από την Αθλητική διαπλοκή.

Ο σουλτάνος και τα πράσινα γιουσουφάκια του!

Ο σουλτάνος και τα πράσινα γιουσουφάκια του!

Πρώτα προσκύνησαν αυτόν που τους έβαλε «τις κουκούλες στον κ@λο», τώρα υποτάχθηκαν στον Αταμάν, διασύροντας τα αδέρφια τους της δήθεν «πράσινης» Κύπρου! Μαζί τους ο εθνικοπατριώτης! Πρώτα «γ@ώ τον ΠΑΟ και τη 13», τώρα γ@μ@νε την Κύπρο και έρχεται η σειρά της Ελλάδας. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει...