Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο σουλτάνος και τα πράσινα γιουσουφάκια του!

Ο σουλτάνος και τα πράσινα γιουσουφάκια του!
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:35

Πρώτα προσκύνησαν αυτόν που τους έβαλε «τις κουκούλες στον κ@λο», τώρα υποτάχθηκαν στον Αταμάν, διασύροντας τα αδέρφια τους της δήθεν «πράσινης» Κύπρου! Μαζί τους ο εθνικοπατριώτης! Πρώτα «γ@ώ τον ΠΑΟ και τη 13», τώρα γ@μ@νε την Κύπρο και έρχεται η σειρά της Ελλάδας. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει...

Πριν από λίγες μέρες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέκτησε τον Τούρκο αθλητή Τσεντί Οσμάν, έναν λάτρη του Κεμάλ που διατηρεί ακαδημίες μπάσκετ στην Κατεχόμενη Κύπρο, ενώ τις επόμενες μέρες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στην Κύπρο για να συμμετάσχει σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Με αφορμή την προσέλευση κόσμου στο φιλικό με την Μπάγερν, διαβάσαμε «τέρατα». Ο Γιάννης Κουβόπουλος έγραψε στο SDNA ότι ο Παναθηναϊκός είχε στο πλάι του 7.000 οπαδούς (λησμόνησε ότι το γήπεδο είναι 6.000 θέσεων), ο Χρήστος Μπούκουρας έγραψε στο ίδιο site ότι οι οπαδοί ήταν 7.500 (ο νιος είναι λεβέντης) και ότι έγινε «απογραφή» και η Κύπρος είναι «καταπράσινη», ενώ ο Τέλης ο Μπενόγλου ζήτησε να γίνεται κάθε χρόνο ένας αγώνας Euroleague του Παναθηναϊκού στην Κύπρο προς τιμήν των οπαδών τους στη Μεγαλόνησο.

Χθες το απόγευμα, οι Κύπριοι οπαδοί του τριφυλλιού ανάρτησαν στο φιλικό με την Μακάμπι ένα πανό κατά της παράνομης κατοχής της Κύπρου από τους Τούρκους.

Θυμίζουμε ότι η κατοχή της Κύπρου έχει καταδικαστεί από τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ το ψευδοκράτος δεν είναι αναγνωρισμένο διεθνώς. Το πανό δεν περιείχε ούτε πολιτικό μήνυμα, ούτε μήνυμα μίσους, ούτε προτροπή σε βία, ούτε τίποτα. Ανέφερε μία αλήθεια, ότι η κατοχή της Κύπρου είναι παράνομη και ότι δεν ξεχνιέται.

Σήμερα το πρωί, ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας το πανό:

Το πιο ωραίο ακολούθησε μετά. Ούτε η Θύρα 13 αντέδρασε, ενώ θα μπορούσε να καλέσει έστω τον προπονητή να ασχολείται με τα καθήκοντά του και να μην κάνει υποδείξεις στους οπαδούς, αλλά ούτε ο «σκληρός εθνικοπατριώτης» ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε το παραμικρό!

Το καλύτερο ήρθε στη συνέχεια, καθώς διαβάσαμε ότι ο Αταμάν δήλωσε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και η Θύρα 13 ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ στον ίδιο!

Εφόσον αυτό ισχύει, Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ απολογήθηκε σε έναν Τούρκο για ένα πανό που χαρακτηρίζει παράνομη την κατοχή της Κύπρου από τους Τούρκους!

Έτσι σέβονται τα αδέρφια τους, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού από τη δήθεν «καταπράσινη» Κύπρο... Σε αντίστοιχη περίπτωση, ο Οσμάν που πόσταρε ύμνους για τον σφαγέα του ελληνισμού, δεν ζήτησε συγγνώμη από κανέναν. Όμως, οι υποτακτικοί πράσινοι οργανωμένοι, το έπραξαν.

Φανταστείτε να έβγαζαν πανό οι οπαδοί της Φενέρ, να τους έβαζε χέρι ο Ιτούδης και μετά να απολογούνταν οι Τούρκοι οπαδοί και η διοίκηση στον Ιτούδη!

Δεν μας κάνει τίποτα εντύπωση. Εδώ προσκύνησαν τον Γιαννακόπουλο αφού πρώτα τους ξεφτίλισε. Κραύγαζε ότι θα τους βάλει «τις κουκούλες στον κ@λο» και ούρλιαζε «γ@ώ τον Παναθηναϊκό και τη 13 σας» και τελικά ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ μήπως πάρουν χαρά σε ένα τμήμα μετά από 15 χρόνια.

Τα βρήκαν με τον υβριστή τους και μάλλον με το αζημίωτο, αν λάβουμε υπόψη μας την ανακοίνωση για τα διαρκείας...

Σήμερα, στα social media της θύρας 13, τουμπεκί. «Η Κύπρος είναι πράσινη Παναθηναϊκέ», αλλά το πανό για την κατοχή της Κύπρου απουσιάζει και κουβέντα για την ταμπακιέρα, καθώς δεν σχολίασαν ότι ο Αταμάν τους έκανε ΡΟΜΠΑ ΔΙΕΘΝΩΣ, λέγοντας ότι του απολογήθηκαν. Την ίδια ώρα ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού «βράζει» στα σχόλια:

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κρατούσαν σημαίες της Παλαιστίνης στη θύρα 13, ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε εκδώσει ανακοίνωση κατά του κράτους του Ισραήλ!

Τότε δεν υπήρχε πρόβλημα με την πολιτική στον αθλητισμό, σωστά; Το πρόβλημα υπάρχει επειδή έγινε αναφορά στην παράνομη τουρκική κατοχή της Βόρειας Κύπρου;

Αλλά θα μου πείτε, ο Μπούκουρας «πιανόταν από τα φουστάνια» της Turkish Airlines που είναι χορηγός της Euroleague για να πιέσει για καλύτερες διαιτησίες προς τον Παναθηναϊκό που έχει Τούρκο προπονητή στους αγώνες των playoffs με την Μακάμπι...

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΟΥΤΕ καταδίκασε την αντίδραση Αταμάν, ΟΥΤΕ στήριξε τους Κύπριους οπαδούς για το πανό, ΟΥΤΕ διέψευσε ότι απολογήθηκαν στον Τούρκο προπονητή. Στρίβειν δια του αρραβώνος, με ένα ακαταλαβίστικο mix. Το μόνο σαφές ήταν ότι αυτοπροσδιορίστηκαν και επίσημα ως μονοαθλητικός σύλλογος.

Κατά τα άλλα, «πράσινοι» οπαδοί υψώνουν το δάχτυλο στον Μπαρτζώκα αν δεχτεί καμία τεχνική ποινή και το παίζουν πατριώτες στο θέμα της ελληνοποίησης Γουόκαπ, αλλά στέκονται προσοχή στον Αταμάν που τους κάνει κουμάντο, τους έχει μετατρέψει σε γιουσουφάκια και τους έχει φιμώσει ακόμα και για τα δεδομένα πράγματα, όπως την καταδίκη μίας παράνομης κατοχής.

Αυτοί είστε. Ξέρουμε καλά ποιοι είναι διαχρονικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε μεγάλο βαθμό. Με τα SS, με τη χούντα, αδελφοποιημένοι με τους νεοναζί και τώρα με τον Ερντογάν. Χωρίς αρχές και αξίες, ντροπή των οπαδών και της πατρίδας. Δεν σεβαστήκατε καν τους Κύπριους οπαδούς της ομάδας σας που μπορεί να έχουν νεκρούς και αγνοούμενους από το 1974...

Άλλωστε, εσείς πανηγυρίζετε ακόμα το λάβαρο του Χουντέμπλεϊ. Στον Αταμάν δεν θα βαρούσατε προσοχές;

Διαβάστε επίσης

Μισό χρόνο μετά την επικότερη ανατροπή, σας ξεμπροστιάζουμε δίχως έλεος!

Μισό χρόνο μετά την επικότερη ανατροπή, σας ξεμπροστιάζουμε δίχως έλεος!

Μισός χρόνος συμπληρώθηκε από το έπος του Ολυμπιακού με το 1-6 επί της Μακάμπι και η Αθλητική διαπλοκή θυμίζει τι έγραφαν τρολάκια και δημοσιογράφοι τη βράδια του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη. Αξίζει να απολαύσετε αυτό το κείμενο!

Α, ο Κουβόπουλος! Πιάστηκε «στη φάκα» και έβαλε το αυτογκόλ του αιώνα...

Α, ο Κουβόπουλος! Πιάστηκε «στη φάκα» και έβαλε το αυτογκόλ του αιώνα...

Τα απανωτά «χτυπήματα» του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, με αποκορύφωμα τις μεταγραφές Βεζένκοφ και Φουρνιέ, προκάλεσαν εκνευρισμό και ξενύχτια στο «δωμάτιο πανικού» του SDNA. Ηταν θέμα χρόνου, όμως, να γίνει το μεγάλο λάθος. Αναλύει η Αθλητική διαπλοκή.