Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μισό χρόνο μετά την επικότερη ανατροπή, σας ξεμπροστιάζουμε δίχως έλεος!

Μισό χρόνο μετά την επικότερη ανατροπή, σας ξεμπροστιάζουμε δίχως έλεος!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:00

Μισός χρόνος συμπληρώθηκε από το έπος του Ολυμπιακού με το 1-6 επί της Μακάμπι και η Αθλητική διαπλοκή θυμίζει τι έγραφαν τρολάκια και δημοσιογράφοι τη βράδια του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη. Αξίζει να απολαύσετε αυτό το κείμενο!

Μισός χρόνος συμπληρώθηκε από τη βραδιά της 14ης Μαρτίου, όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας ανατροπή που έχει γίνει ποτέ σε νοκ άουτ αναμέτρηση ευρωπαϊκών διοργανώσεων, νικώντας με 1-6 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Conference League. Έσβησε έτσι το 1-4 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε πανηγυρικά στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, την οποία επρόκειτο να κατακτήσει ακριβώς δυόμιση μήνες μετά...

Η Αθλητική διαπλοκή θυμίζει τα όσα διαβάζαμε σε σχόλια πικραμένων αντιολυμπιακών ψυχών στα social media, μετά το 1-4 της πρώτης αναμέτρησης...

Τα πιο απολαυστικά σχόλια (κυρίως από οπαδούς της ΑΕΚ) ήταν υβριστικά και ειρωνικά, αναφορικά με τις φιλοδοξίες του Ολυμπιακού να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης που επρόκειτο να διοργανωθεί στην «Opap Arena»:

Τα σχόλια έμοιαζαν σχεδόν καρμπόν, βγαλμένα από τον ίδιο μηχανισμό σκέψης, από τα ίδια μυαλά, από τις ίδιες άρρωστες και πονεμένες ψυχές, γεμάτες μίσος από τις αποτυχημένες ζωές τους:

Απολαυστικοί ήταν και οι μεταξύ τους διάλογοι. Σαν ένα θέατρο του παραλόγου αρρωστημένων και πικραμένων ψυχών. Μόνοι τους τα έλεγαν, μόνοι τους χαίρονταν:

Ο Γιώργος είχε παίξει ποδόσφαιρο και ήξερε ότι ο Μεντιλίμπαρ δεν σηκώνει ξανά ευρωπαϊκό...

Ο Σταύρος, οπαδός του ΠΑΟΚ έβριζε τον Ολυμπιακό και στεναχωρήθηκε γιατί τον ήθελε αντίπαλο της ομάδας του στον τελικό του Conference League...

Τελικά η Κλαμπ Μπριζ έκανε χαβαλέ στον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός πήγε στον τελικό...

Όλες οι ειρωνείες και τα γελάκια γύρισαν μπούμερανγκ λοιπόν, καθώς ο Ολυμπιακός ανέτρεψε στη ρεβάνς το εις βάρος του 1-4, προκρίθηκε στους «8» και τελικά κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό της Ν. Φιλαδέλφειας και να κατακτήσει το τρόπαιο!

Αν όμως τέτοιου είδους σχόλια, είναι αναμενόμενο να γίνονται από καμμένα τρολάκια και αμόρφωτους ανθρώπους, φαντάζει πιο δύσκολο να τα δει κανείς γραμμένα σε ένα δημοσιογραφικό κείμενο, σωστά; Λάθος!

Το Enwsi.gr ξεσάλωσε μετά τον πρώτο αγώνα με την Μακάμπι και δημοσίευσε κείμενο με τίτλο: «Έμειναν με τα συνθήματα για τελικό στην Αγιά Σοφιά-Opap Arena οι οπαδοί του Ολυμπιακού» στο οποίο διαβάσαμε ότι «οι Πειραιώτες ονειρευόντουσαν ευρωπαϊκό τελικό στην Αγιά Σοφιά-Opap Arena, ωστόσο το γήπεδο της ΑΕΚ τελικά θα το δουν μόνο στα play off και το πολύ-πολύ σε καμία φωτογραφία».

Το κείμενο επρόκειτο να ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ με τρομακτικό τρόπο από την ίδια τη ζωή, καθώς ο Ολυμπιακός έπαιξε τελικό στην «Opap Arena» και κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Πέραν των ειρωνειών για το όραμα του Ολυμπιακού για τελικό και κούπα, εξίσου απολαυστικά ήταν και τα ειρωνικά σχόλια χαχανούληδων για την προοπτική ανατροπής από τον Ολυμπιακό του 1-4 της Μακάμπι στη ρεβάνς, εμπλουτισμένα με άφθονες γελαστές φατσούλες. Μπορεί να μην πέτυχαν το ακριβές σκορ, αλλά την πρόκριση την πέτυχαν!

Οι ευρω-άτιτλοι καναπεδάτοι απαιτούσαν να κλείσουν τα σύνορα για την ομάδα που έφερε στη χώρα δύο ευρωπαϊκά μέσα στην ίδια σεζόν, ενώ οι ίδιοι ξεφτιλίζονται από καφενεία τύπου Νόα και βολοδέρνουν στον πάτο του ευρωπαϊκού ranking:

Ένας ορυμαγδός ξεσπάσματος πονεμένων ψυχών. Εμετικοί, ξερόλες, αμόρφωτοι, ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι, «ελληναράδες». Η διαχρονική αποτυχία αυτού του τόπου να πάει μπροστά καθρεφτίζεται σε όλα αυτές τις άρρωστες ψυχές, σε όλους αυτούς τους πονεμένους και μεγαλωμένους δύσκολα.

Η ζωή όμως πάντα δικαιώνει αυτόν που οραματίζεται και αγωνίζεται κόντρα σε όλους και όλα. Η ίδια ζωή δίνει αυτό που αξίζει σε εμετικούς τύπους που το μόνο που κάνουν είναι να ξερνάνε μίσος, ψέματα και συκοφαντίες.

Μένουν με την πίκρα, τα απωθημένα και τα κόμπλεξ τους. Δυστυχώς έχουν για παρέα και το router τους, αλλά ευτυχώς, scripta manent...

Διαβάστε επίσης

Ο σουλτάνος και τα πράσινα γιουσουφάκια του!

Ο σουλτάνος και τα πράσινα γιουσουφάκια του!

Πρώτα προσκύνησαν αυτόν που τους έβαλε «τις κουκούλες στον κ@λο», τώρα υποτάχθηκαν στον Αταμάν, διασύροντας τα αδέρφια τους της δήθεν «πράσινης» Κύπρου! Μαζί τους ο εθνικοπατριώτης! Πρώτα «γ@ώ τον ΠΑΟ και τη 13», τώρα γ@μ@νε την Κύπρο και έρχεται η σειρά της Ελλάδας. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει...

Α, ο Κουβόπουλος! Πιάστηκε «στη φάκα» και έβαλε το αυτογκόλ του αιώνα...

Α, ο Κουβόπουλος! Πιάστηκε «στη φάκα» και έβαλε το αυτογκόλ του αιώνα...

Τα απανωτά «χτυπήματα» του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, με αποκορύφωμα τις μεταγραφές Βεζένκοφ και Φουρνιέ, προκάλεσαν εκνευρισμό και ξενύχτια στο «δωμάτιο πανικού» του SDNA. Ηταν θέμα χρόνου, όμως, να γίνει το μεγάλο λάθος. Αναλύει η Αθλητική διαπλοκή.