Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε έναν κόσμο γεμάτο Σλούκες, γίνε Βεζένκοφ!

Σε έναν κόσμο γεμάτο Σλούκες, γίνε Βεζένκοφ!
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024 - 12:13

Η σφαλιάρα από το Τορόντο προσγειώθηκε ανώμαλα στο Σούνιο: Δεν αγοράζονται τα πάντα με το χρήμα, όσα γήπεδα και αν σου δώσει το κράτος. Η θεωρία της πράσινης παρένθεσης κάνει κάποιους να ζώνονται από τα φίδια. Ανάλυση από την Αθλητική διαπλοκή...

Τα έχουμε πει επανειλημμένως: Η αλαζονεία, η αμετροέπεια, το θράσος και οι προκλήσεις τιμωρούνται από την ίδια τη ζωή. Αυτό απέδειξε και η εξέλιξη της υπόθεσης Βεζένκοφ και η επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Πριν από επτά μήνες, στις 23 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλεγε στα social media:

Για άλλη μία φορά τα «θα, θα, θα» προκάλεσαν παραληρήματα στα πράσινα τρακοπρόβατα, αλλά η ζωή τούς έδωσε αυτό που τους αξίζει.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, ο ίδιος άνθρωπος συνέχισε να φτιάχνει ανώγια και κατώγια. «Θα, θα, θα» ξανά:

Ίσως αυτό να είναι το μυστικό του σχέδιο, να αγοράσει τον Ολυμπιακό και να πάρει τον Βεζένκοφ έτοιμο από εκεί!

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ!

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε μανιωδώς να αποκτήσει τον Σάσα Βεζένκοφ. Τον ήθελαν σαν τρελό όλοι: Ο Γιαννακόπουλος, ο Αταμάν και φυσικά ο κόσμος της ομάδας που ετοιμαζόταν για το μεγάλο πάρτι σε περίπτωση απόκτησης του Βούλγαρου σούπερ σταρ...

Η τελευταία φορά που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κονταροχυπήθηκαν για έναν παίκτη, ήταν για τον Βασίλη Σπανούλη. Νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός. Στην υπόθεση Σλούκα, όπως συνομολογούν και οι ίδιοι, ο Ολυμπιακός τον παράτησε.

Φέτος οι δύο αιώνιοι κονταροχτυπήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά για τον Βεζένκοφ και ο Παναθηναϊκός ΕΧΑΣΕ. Ηττήθηκε!

Του έταξαν περισσότερα χρήματα και μάλιστα όχι ως ουραγοί, όπως πέρυσι. Και όμως τους ΕΦΤΥΣΕ κατάμουτρα! Από τη μία μεριά, αλαζονεία, κακία, προκλήσεις, τοξικότητα, ψυχωτικά stories και ταβερνιάρης προπονητής. Από την άλλη μεριά αξίες, μπασκετικό dna και σκακιστής. Ο Σάσα προτίμησε το δεύτερο.

Η ψύχωση που έχουν στον Παναθηναϊκό, είναι να παίρνουν παίκτες του Ολυμπιακού, μήπως και αποκτήσουν λίγο από το dna του. Γι αυτό και τέτοιο απωθημένο για τον Βεζένκοφ, όπως άλλωστε και για τον Ντόρσεϊ.

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ»

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου απέδειξε την πίκρα που ήπιε από την εξέλιξη της υπόθεσης Βεζένκοφ. Δήλωσε λοιπόν ότι ο Βεζένκοφ «δεν χωρούσε στον Παναθηναϊκό» επειδή έχει... Χουάντσο (!) και δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν πήρε «σοβαρούς τίτλους» με τον Βεζένκοφ!

Ξεκινάμε με την ομολογία. Αν δεν θεωρείται σοβαρός τίτλος το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπάσκετ (δύο πήρε ο Βεζένκοφ με Ολυμπιακό), τότε είναι αδιάφορο το 40-14 στα πρωταθλήματα, με δική σας ΟΜΟΛΟΓΙΑ! Δηλαδή, σύμφωνα με τον Γιαννακόπουλο, ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανέναν σοβαρό τίτλο στο μπάσκετ από το 2011 μέχρι τον Μάιο του 2024, δηλαδή για 13 ολόκληρα χρόνια...

Από κει και πέρα, το αν χωρούσε ο Βεζένκοφ, αποδεικνύεται από τα λεφτά που του έστρωσαν. 5 εκατομμύρια το χρόνο για κάποιον που... «δεν χωράει»!

Ας θυμηθούμε τι έλεγε πριν από έναν χρόνο ο ίδιος ο Δ. Γιαννακόπουλος: «Σαν τρελός τον ήθελα τον Βεζένκοφ, αλλά δεν τον έδινε ο μάνατζέρ του μαζί με Μήτογλου, ευτυχώς δεν έχει όρο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά το ΝΒΑ». Τώρα όμως, όσα δεν φτάνει η αλεπού...

@sdna.gr ☘️ «Ο Βεζένκοφ είναι παικταράς. Ευτυχώς που δεν έχουν βάλει όρο όταν γυρίσει να πάει στον Ολυμπιακό. Λέω απλά πόσο θα ήθελα να δω τον Βεζένκοφ με πράσινα».⁣ ⁣ ???? Δημήτρης Γιαννακόπουλος⁣ ⁣ ???? Λέτε να έχουμε τίποτα... εγκεφαλικά; ⁣ ⁣⁣ #sdna #sdnagr #sdnatv #giannakopoulos #dimitrisgiannakopoulos #dpg #dpg7000 #panathinaikos #panathinaikosbc #pao #paobc #paobcgr #basket #basketball #greece #hellas #euroleague #tiktokgreece #fypgreece #fyp ♬ original sound - SDNA.gr

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Κάποιοι πιστεύουν ότι με τα λεφτά αγοράζονται όλα: Άλλοι κάνουν δωρεές στην αστυνομία για να ελπίζουν σε εξασφαλισμένη ασυλία, άλλοι πληρώνουν μπράβους, άλλοι δημοσιογράφους, άλλοι πληρώνουν για να έχουν όποιο νούμερο θέλουν στην πινακίδα του αυτοκινήτου τους. Για τα πάντα μπορεί να πληρώσει κανείς στην κοινωνία μας.

Αντίστοιχα κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι τα πάντα αγοράζονται στον αθλητισμό. Κάποια πράγματα όντως αγοράζονται, όπως για παράδειγμα τα δικαιώματα κάποιων παικτών που είναι θετικοί σε αυτό.

Για παράδειγμα, ο Κώστας Σλούκας. Όσο ήταν στον Ολυμπιακό, στήριζε δημόσια το «Μέχρι τέλους», δηλώνοντας ότι ήταν σωστή η επιλογή των ερυθρόλευκων να αποχωρήσουν στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟ στις 13/02. Δήλωνε επίσης δεμένος με τον Ολυμπιακό.

Ξαφνικά βρέθηκε να χορεύει το «χόρτο μαγικό», να ξεσκονίζει την αλογοτροφή στο σήμα της φανέλας του και να βγάζει χολή στις στιγμές της χαράς του για τους ανθρώπους που τον ανέδειξαν και τον έκαναν πλούσιο. Δικαίωμά του, επαγγελματίας αθλητής είναι.

Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερες αξίες. Σάσα Βεζένκοφ κυρίες και κύριοι. Απέρριψε έναν σκασμό λεφτά για να έρθει στον Ολυμπιακό. Υπέγραψε μεν ηγεμονικό συμβόλαιο, αλλά ούρησε τα περισσότερα χρήματα που του έδιναν.

Υπάρχουν και άλλες αξίες από τα χρήματα στη ζωή. Έγραψε λοιπόν στα παλιά του τα παπούτσια την αλαζονεία του Αταμάν (που ακόμα δεν έχει συνέλθει από την 50άρα των Γάλλων) και τις προκλήσεις του Γιαννακόπουλου και φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Και τώρα που η σφαλιάρα προσγειώθηκε από το Τορόντο στο Σούνιο, ζαλίζοντας από τον Γιαννακόπουλο μέχρι και τον έρημο τον Free, το αφήγημα πρέπει να προσαρμοστεί:

«Αναγκάσαμε τον Ολυμπιακό να ματώσει και να πληρώσει υπεραξία»:

Όχι. Το να μιλάει ο Παναθηναϊκός για υπεραξίες, είναι σαν να μιλάει για ενδοοικογενειακή βία ο Ιπποκράτης Πανόπουλος από το «Ναυάγιο» του Mega.

«Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να επενδύσει, επειδή το κάναμε και εμείς»:

Όχι. Εσείς αναγκαστήκατε να επενδύσετε επειδή διασυρθήκατε με 14-0 σερί και 0/7 τίτλους στην προτελευταία θέση της Ευρώπης.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Ολυμπιακός χτίζει την κορυφαία και πληρέστερη ομάδα όλων των εποχών. Με παικταράδες, τρομερό βάθος, απίστευτες εναλλακτικές λύσεις και τεράστιες ανάσες στο κομμάτι των ελληνικών διαβατηρίων.

Σας περιμένουμε να γυρίσουμε ξανά το έργο...

ΥΓ1: Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον mvp της Euroleague 2023 και κάποιοι άλλοι ανανέωσαν τον mvp της Euroleague 2024:

ΥΓ2: Και τώρα πώς θα ονομάσεις το προφίλ σου;

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός: All time νίκες και προκρίσεις στην Ευρώπη (έρευνα)

Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός: All time νίκες και προκρίσεις στην Ευρώπη (έρευνα)

Δεν θα... κλέψουμε Εκκλησία, γράφοντας για κατακτήσεις, αλλά θα παρουσιάσουμε τις νίκες και τις προκρίσεις. Τα αναλυτικότερα στατιστικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ποδοσφαίρου, είναι εδώ.

Ευρω-άτιτλος πεναλτιακός vs ευρωκουπάτος και σπαθάτος!

Ευρω-άτιτλος πεναλτιακός vs ευρωκουπάτος και σπαθάτος!

19 αγώνες και ευρω-κούπα, αλλά μόλις 2 πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Καναπέ από τα Χριστούγεννα, αλλά 5 πέναλτι για τον Παναθηναϊκό! Bonus: Για πρώτη φορά τα στατιστικά-ΣΟΚ με τα πέναλτι των αιωνίων στο κύπελλο πρωταθλητριών/Champions League!