Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «στρακαστρούκες» της προπαγάνδας...

Οι «στρακαστρούκες» της προπαγάνδας...
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 22:25

Οι κροτίδες ναπάλμ του Καραϊσκάκη, έγιναν «στρακαστρούκες» στην Τούμπα, ΕΠΟ-ΟΥΕΦΑ θυμούνται το αυτοδιοίκητο κατά το δοκούν και οι θέσεις του Ολυμπιακού δικαιώνονται ξανά... Η Αθλητική διαπλοκή ξεμπροστιάζει τα δύο μέτρα και δύο σταθμά.

23/10/2023 - 23/02/2024
ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ...

Στις 23/10/2023 και ώρα 19:37, η κροτίδα της υπόθεσης Χουάνκαρ είχε «τρομακτικό κρότο» και «λάμψη ορατή σε απόσταση 70-80 μέτρων». Ίσως να ήταν ορατή και από τη Σελήνη, όπως το Σινικό τείχος. Μικρή λεπτομέρεια ότι είχε σκάσει στο γήπεδο Καραϊσκάκη:

Χθες, 23/02/2024 και ώρα 18:18, ακριβώς 4 μήνες μετά, η κροτίδα μεταμορφώθηκε σε «στρακαστρούκα». Μικρή λεπτομέρεια, ότι είχε σκάσει στο γήπεδο της Τούμπας:

Χθες διαβάσαμε επίσης ότι δεν έγιναν «συλλήψεις εγκληματικών οργανώσεων» για την υπόθεση του Ρέντη:

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει όμως ότι, στην υπόθεση του Ρέντη, υπάρχουν συλλήψεις ανθρώπων που αντιμετωπίζουν επίσημα κατηγορίες ως αυτουργοί και οι οποίες έγιναν άμεσα.

Στην υπόθεση της Ν. Φιλαδέλφειας θα μάθουμε ποτέ τον αυτουργό; Θα μάθουμε ποιοι έφεραν τους Κροάτες στην χώρα; Θα πληροφορηθούμε ποιος οργάνωσε τη μετακίνηση και διαμονή τους στην Αθήνα; Ισχύει ότι είναι θεσμικός μεγάλης ομάδας; Ισχύει ότι εμπλέκεται πολιτικό κόμμα;

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ

Δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με τους κωλοτούμπες και προχωράμε στα ακόμα πιο σοβαρά:

Στις 11/12/2023, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει το γήπεδο Καραϊσκάκη στον κρίσιμο αγώνα Ολυμπιακού-Μπάτσκα Τόπολα για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League και ταυτόχρονα να παραμείνουν ανοιχτά για τον κόσμο τα γήπεδα στην Λεωφόρο και την Τούμπα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Με λίγα λόγια, η Ελληνική κυβέρνηση παρενέβη στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, τιμωρώντας ουσιαστικά μία συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα και μάλιστα για γεγονότα άσχετα με το ποδόσφαιρο, τα οποία συνέβησαν εκτός γηπέδου σε αγώνα βόλεϊ! Καμία ΕΠΟ δεν συγκινήθηκε, καμία ΟΥΕΦΑ δεν παρενέβη, κανείς δεν μίλησε για πρόβλημα με το αυτοδιοίκητο.

Δύο μήνες μετά, η ΔΕΑΒ τιμώρησε την έδρα του ΠΑΟΚ για το σκάσιμο της κροτίδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, εφαρμόζοντας τις νέες διατάξεις του νόμου. Και ξαφνικά, η ΕΠΟ του Μπαλτάκου εξοργίστηκε, ενώ η ΟΥΕΦΑ του Θ. Θεοδωρίδη, ετοιμάζεται για «απόβαση» στην Αθήνα:

Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όταν τιμωρείται ο Ολυμπιακός, είναι όλοι ευχαριστημένοι, όταν τιμωρούνται ομάδες της «εξυγίανσης», ξεκινάει αντάρτικο!

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού δικαιώθηκε εξ αρχής για τη στάση του απέναντι στα κυβερνητικά μέτρα, αλλά οι υπόλοιποι τηρούσαν σιγή ιχθύος. Όσο ήταν ο Ολυμπιακός στο στόχαστρο, ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Τώρα που διαπιστώνουν ότι ο παραλογισμός θα αγγίξει μοιραία τους πάντες, ξυπνάνε και αντιδρούν.

Σηκώνουν μπαϊράκι, επειδή μία κροτίδα κλείνει για μία αγωνιστική το γήπεδό τους. Φανταστείτε να τους στερούσε βαθμούς και να τους καταδίκαζε σε «χάρτινα» αποτελέσματα και περισσότερες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών πώς θα αντιδρούσαν...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ»;

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασε για την τιμωρία της ΔΕΑΒ, ισχυριζόμενη ότι ο παρατηρητής είναι οπαδός άλλης ομάδας. Και πράγματι, μία βόλτα στα social media, αποδεικνύει ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, αν δεν υπάρχει θέμα συνωνυμίας:

Έχουμε να θέσουμε μία απορία:

- Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και πατέρας πρώην προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΟ.

- Ο γιατρός του ντέρμπι που κρίθηκε στα χαρτιά, δήλωσε οπαδός του Παναθηναϊκού.

- Αναφορικά με αθλητικό δικαστή που έκρινε ντέρμπι στα χαρτιά, διαβάσαμε ότι είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

- Για τον παρατηρητή της ΔΕΑΒ διαβάσαμε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού.

- Στο μπάσκετ, ο επικεφαλής της Euroleague υπήρξε παίκτης του Παναθηναϊκού, όπως και ο, επί δεκαετίες, πρόεδρος της ομοσπονδίας στην Ελλάδα.

-Στα ΜΜΕ περιττεύει κάποια αναφορά. Ειδικά στην κρατική τηλεόραση, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο... Τι κάνει «νιάου νιάου» στην ΕΡΤ;

- Πρόσφατα διαβάσαμε για φερόμενες αναρτήσεις ενός παρατηρητή διαιτησίας, στις οποίες εμφανιζόταν να βρίζει τον Γ. Μπαρτζώκα και να αποθεώνει τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Εμείς δεν τα υιοθετούμε, ούτε υπαινισσόμαστε κάτι για την αντικειμενικότητά τους. Ειδικά, ο γιατρός κ. Γώγος κυνηγήθηκε ανελέητα από τους «πράσινους» στοχοποιητές. Ωστόσο, αναρωτιόμαστε:

Υπάρχει κάποια «πράσινη λέσχη Μπίλντερμπεργκ»; Πώς γίνεται όσοι βρίσκονται στις θέσεις-κλειδιά του αθλητισμού, να συνδέονται πάντα κάπως με τον Παναθηναϊκό;

Διαβάστε επίσης

CAS: Ερυθρόλευκη δικαίωση, ισόβια πράσινη ρετσινιά!

CAS: Ερυθρόλευκη δικαίωση, ισόβια πράσινη ρετσινιά!

Το διεθνές δικαστήριο έστειλε ηχηρό μήνυμα και η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει την απόφαση για την υπόθεση Χουάνκαρ και το χρονολογίο με τα ντοκουμέντα για την ντροπιαστική υπόθεση που στιγμάτισε ισόβια τον Παναθηναϊκό.

Ο αιώνιος πρέσβης και οι ευρω-πουθενάδες!

Ο αιώνιος πρέσβης και οι ευρω-πουθενάδες!

Η έκτη πρόκριση στους «16» στην εποχή Μαρινάκη, όταν όλοι οι άλλοι μετράνε δύο, το γλέντι στους «καναπεδάτους», η προπαγάνδα του Λαλάκη που διασύρθηκε και τα διαχρονικά ευρωπαϊκά στατιστικά που πονάνε. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει.

«Παράγκα-Εξυγίανση» vs «Φάρος-Μέχρι Τέλους»: Οι αριθμοί ξεμπροστιάζουν τις παράγκες!

«Παράγκα-Εξυγίανση» vs «Φάρος-Μέχρι Τέλους»: Οι αριθμοί ξεμπροστιάζουν τις παράγκες!

Έφυγε η υποτιθέμενη «παράγκα» στο ποδόσφαιρο; Ο Ολυμπιακός παρέμεινε κυρίαρχος στους τίτλους. Έφυγε ο φάρος στο μπάσκετ; Ο Παναθηναϊκός βυθίστηκε! 4-0 οι τίτλοι στο ποδόσφαιρο, 7-0 στο μπάσκετ. Ποιες ήταν οι πραγματικές παράγκες; Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει...