Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλες οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ παραδοχές περί παράγκας από το 1996!

Όλες οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ παραδοχές περί παράγκας από το 1996!
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 18:22

Με αφορμή το ξεσάλωμα των σύγχρονων Γκέμπελς, η Αθλητική διαπλοκή απλώνει μία σειρά από ντοκουμέντα με τις άγνωστες και πραγματικές παραδοχές περί παράγκας από το 1996 μέχρι σήμερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι σύγχρονοι Γκέμπελς των αθλητικών ΜΜΕ προσπαθούν να ξεσαλώσουν από χθες το βράδυ με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για παράγκα από το 1996.

Προσπέρασαν φυσικά ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά του κ. Κούγια σε εμπλοκή του Ολυμπιακού. Λησμόνησαν επίσης ότι, σύμφωνα με τον κ. Λουκόπουλο, η παράγκα εκείνης της εποχής, αναδείκνυε τους πρωταθλητές στην Β' και τη Γ' εθνική, αλλά δεν είχε καμία εμπλοκή στην Α' εθνική.

Όμως αυτά είναι ψηλά γράμματα για τους επικίνδυνους επίδοξους διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Χρέωσαν μια παράγκα εκεί που ήθελαν και στήνουν αφηγήματα.

Για μία ακόμα φορά, προσπαθούν να δημιουργήσουν κούφιες θεωρίες, παραποιώντας τα λεγόμενα ενός ανθρώπου, με στόχο να παραχαράξουν την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όμως οι πραγματικές παραδοχές είναι διαχρονικές και έχουν προέλθει από τις ομάδες τους σε ανύποπτο χρόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου από το 1996.

Η Αθλητική διαπλοκή σας παρουσιάζει σήμερα ντοκουμέντα με παραδοχές ανθρώπων-κλειδί των αντιπάλων του Ολυμπιακού για τα πρωταθλήματα που κατακτούσαν απανωτά οι Ερυθρόλευκοι.

ΣΕΖΟΝ 1996/97
ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ»

Τη σεζόν 1996/97, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της νέας εποχής, δίνοντας τέλος στα πέτρινα χρόνια. Δεύτερη τερμάτισε η ΑΕΚ 12 βαθμούς πίσω από τους Ερυθρόλευκους. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Στράτος Γιδόπουλος μίλησε στην «Αθλητική Ηχώ» της 06/07/1997 και δήλωσε ευθέως:

«Το πρωτάθλημα χάθηκε από λάθη δικά μας ... Καλά κάνει και έχει επαφές με διαιτητές ο Θωμάς Μητρόπουλος. Και άλλοι έχουν επαφές με διαιτητές. Εμείς το χάσαμε μόνοι μας»:

ΣΕΖΟΝ 1998/99
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ: «Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!»

Τη σεζόν 1998/99, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε στα προημιτελικά του Champions League, αγγίζοντας τα ημιτελικά. Ειδικά το κύπελλο το κατέκτησε νικώντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο! Ο Παναθηναϊκός έμεινε άτιτλος και τερμάτισε τελευταίος στον όμιλό του στο Champions League.

Στις 21/05/1999, η εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ» που στήριζε τον Παναθηναϊκό έγραψε:

«Μην παριστάνουν τους αδικημένους του παρασκηνίου οι «πράσινοι», γιατί θα γελάει ο κόσμος».

ΣΕΖΟΝ 2001/02
ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ: «ΔΙΚΑΙΩΣ ΧΑΣΑΜΕ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ»

Τη σεζόν 2001/02, το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την προτελευταία αγωνιστική, ήταν ουσιαστικά τελικός πρωταθλήματος και έκρινε τον τίτλο. Η ΑΕΚ ήταν πρώτη με 55 βαθμούς και ο Ολυμπιακός είχε 52. Συνεπώς, η Ένωση πήγαινε για δύο αποτελέσματα και ο Ολυμπιακός ήθελε μόνο νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία. Μάλιστα, η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ με πέτσινο πέναλτι του Βασσάρα, αλλά ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-3 και κατέκτησε το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Μετά από χρόνια, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναγνώρισε ότι η ΑΕΚ έχασε δίκαια και ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πιο έτοιμος:


ΣΕΖΟΝ 2002/03 - ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ»
ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ»
DERBY SPORTS: «ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΙΚΑΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Την επόμενη χρονιά, είχαμε και πάλι ουσιαστικά «τελικό πρωταθλήματος» στην προτελευταία αγωνιστική, αυτή τη φορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη. Ο Ολυμπιακός ήθελε και πάλι μόνο τη νίκη και μάλιστα με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Όπερ και εγένετο με το θρυλικό 3-0.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Σέρχιο Μαρκαριάν δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα:

«Ήμασταν σε κακή μέρα. Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δήλωσαν μετά τη λήξη του αγώνα:

Λυμπερόπουλος: «Ίσως είναι γραφτό να φτάνουμε στην πηγή και να μην πίνουμε νερό».

Γκούμας: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...Ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ».

Ολιζαντέμπε: «Προσπαθώ να καταλάβω τι δεν πήγε καλά και ήμασταν τόσο κακοί».

Η προσκείμενη στον Παναθηναϊκό εφημερίδα «Derby Sports» έγραψε την επομένη:

«ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Το ήθελε και το πήρε δίκαια ο Ολυμπιακός».

ΣΕΖΟΝ 2004/05
ΜΙΝΧ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Τη σεζόν 2004/05, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Ιστορία έγραψε η διαιτησία Βασσάρα στο ΠΑΟ-ΑΕΚ της προτελευταίας αγωνιστικής που έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της Ένωσης (ανατροπή Μπούρμπου από Μόρις).

Μετά το τέλος της σεζόν, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μάρκους Μινχ, δήλωσε ξεκάθαρα:

«Το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό είναι δίκαιο».

ΣΕΖΟΝ 2005/06
ΣΑΝΤΟΣ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ»
ΜΑΛΕΖΑΝΙ: «ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
ΔΟΜΑΖΟΣ: «ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ»

Τη σεζόν 2005/06 ο Ολυμπιακός κατέκτησε με περίπατο το πρωτάθλημα, προκαλώντας τον θαυμασμό φίλων και αντιπάλων.

Ο τότε προπονητής της ΑΕΚ Φερνάντο Σάντος, δήλωσε ότι «ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, γιατί είναι καλύτερος»:

Την ίδια σεζόν, ο τότε προπονητής του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μαλεζάνι, δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι αξιοθαύμαστος για τη σταθερότητα και τη συνέχεια που έχει στο πρωτάθλημα»:

Την ίδια περίοδο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος μίλησε στο «Φως» και δήλωσε τα εξής:

«Έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός, καμία διαιτησία δεν φταίει που είναι τόσους βαθμούς πίσω. Απλά ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίκτες από τον Παναθηναϊκό»:

ΣΕΖΟΝ 2007/08
ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ: «ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΝΕΡ»

Η σεζόν 2007/08 υποτίθεται ότι στιγματίστηκε από την υπόθεση Βάλνερ. Το τρομερό διαιτητικό σπρώξιμο της ΑΕΚ, ειδικά στους αγώνες με ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και με την Καλαμαριά εκτός έδρας τείνει να ξεχαστεί, όπως φυσικά και οι σφαγές εναντίον του Ολυμπιακού εκτός έδρας με Άρη και Βέροια και εντός έδρας με Παναθηναϊκό και Ξάνθη.

Αναφορικά με την υπόθεση Βάλνερ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ εκείνης της εποχής Ντέμης Νικολαΐδης, δικαίωσε τον Ολυμπιακό, με δηλώσεις του δέκα χρόνια μετά:

«Καλά έκανε ο Ολυμπιακός με την υπόθεση Βάλνερ, η ευθύνη είναι της ΕΠΟ»:

2012
ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ»

Το 2012, ο, επί χρόνια, παράγοντας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Μαυροκουκουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Σπορ fm. Ο δημοσιογράφος Τάσος Νικολογιάννης αποφάσισε να τον ρωτήσει για την παράγκα. Η απάντηση του Μαυροκουκουλάκη, ήταν αφοπλιστική:

«Δεν υπήρχε παράγκα από το 1996».

Ο κ. Νικολογιάννης μετά βίας προσπαθούσε να συγκρατήσει τα νεύρα και τα δάκρυά του μετά από αυτή την απάντηση, αλλά η ιστορία είχε γραφτεί...

2015/16
ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ»
ΤΟΥΝΤΟΡ: «ΠΕΛΚΑΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΕ»

Τη σεζόν 2015/16, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (85 έναντι 55). Το ρεκόρ του Ολυμπιακού, ήταν εντυπωσιακό, αφού σε 30 αγώνες πέτυχε 28 νίκες με μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα.

Ο τότε τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φρανκ Άρνεσεν δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη Ελληνική ομάδα»:

Ο τότε τεχνικός του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ αναφερόταν στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν έχει παίκτες όπως ο Φορτούνης και ο Ιντέγε και αναφέρθηκε στην κυριαρχία του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για «πραγματικότητα του Ολυμπιακού»:

2019/20
SDNA: «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ»

Τη σεζόν 2019/20, οι Ερυθρόλευκοι κατακτούν το νταμπλ στην Ελλάδα και εντυπωσιάζουν με την ευρωπαϊκή τους παρουσία. Όταν κατακτήθηκε μαθηματικά το πρωτάθλημα, με την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, το πλέον επικριτικό προς τον Ολυμπιακό μέσο, έγραψε στην κεντρική του σελίδα:

«Πρωταθλητής με το σπαθί του!»

2019/20 - 2020/21
ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: «ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Τη σεζόν 2020/21, ο Ολυμπιακός διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του. Έριξε 5 γκολ στην ΑΕΚ, 4 στον Παναθηναϊκό και 3 στον ΠΑΟΚ, κατακτώντας το πρωτάθλημα με 26 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε ότι «ο Ολυμπιακός κατακτά δίκαια τα πρωταθλήματα της τελευταίας διετίας»:

2021/22
ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Στο τέλος της σεζόν 2021/22, ο τότε προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό, κατέκτησε το πρωτάθλημα δίκαια».

Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ

Όπως βλέπετε, τα παραδείγματα είναι άφθονα και οι παραδοχές για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στη συκοφαντημένη εποχή από το 1996, είναι δεκάδες από τους αντιπάλους του. Αυτά όλα καταδεικνύουν ότι δεν υπήρχε η παραμικρή σχέση του Ολυμπιακού με κανένα σχήμα «παράγκας».

Η ιστορία όμως έχει υποστεί μία πρωτοφανή διαστρέβλωση από τους ηττημένους και το μίσος ξεχειλίζει στις τάξεις τους, κάτι που φαίνεται και στα πανηγύρια για τις διαιτητικές σφαγές των Ερυθρόλευκων.

Η εξήγηση για το μίσος που υπάρχει προς τον Ολυμπιακό, προκύπτει από την πολιτική επιστήμη. Ονομάζεται «κλοπή της απόλαυσης», μία ιδέα που συνδέεται με την κατασκευή εθνικών εχθρών και υπάρχει από την αρχαιότητα.

Η «κλοπή της απόλαυσης», η ιδέα ότι κάποιος άλλος (π.χ. ο «Εβραίος») έχει κλέψει την απόλαυσή μας, έχει διττή διάσταση: Πρώτον, διασώζει την πίστη μας στην ανάκτηση της χαμένης απόλαυσης και δεύτερον προβάλλει την επίτευξή της στο μέλλον.

Κάπως έτσι χτίστηκε και το μίσος των ναζί απέναντι στους Εβραίους που οδήγησε στο Ολοκαύτωμα. Η μυθολογία των ναζί ανέφερε ότι η παρουσία των Εβραίων στερεί την απόλαυση από τον Γερμανικό λαό.

Αντίστοιχα, η μυθολογία των ηττημένων της αθλητικής ιστορίας θέλει τον Ολυμπιακό να τους κλέβει την απόλαυση από το 1996 και έχει οδηγήσει σε ένα τυφλό μίσος που μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει, διαβάζοντας συγκεκριμένους δημοσιογράφους και παρατηρώντας τα σχόλια στα social media.

Η απόλαυση που παίρνουν σφάζοντας διαιτητικά τον Ολυμπιακό, είναι αποκαλυπτική. Ρίξτε μία ματιά στα σχόλια των trolls που γράφουν κάτω από τα άρθρα του SDNA μέσα στο site και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Η κλοπή της απόλαυσης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την παράνοια και γι αυτό δεν μπορεί να επηρεαστεί από ορθολογική κουβέντα. Με τους ψυχοπαθείς δεν κάνεις διάλογο.

Μόνο προετοιμάζεσαι αγωνιστικά και παρασκηνιακά για να κατακτήσεις αυτό που αξίζεις.

Διαβάστε επίσης

Όλη η αλήθεια για τα επεισόδια της Ν.Σμύρνης στο πρωτάθλημα του 2005

Όλη η αλήθεια για τα επεισόδια της Ν.Σμύρνης στο πρωτάθλημα του 2005

Αλήθεια vs ψέμα: 19 χρόνια μετά κάποιοι επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα για την υπόθεση της Ν. Σμύρνης το 2005 και να συκοφαντήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει ντοκουμενταρισμένη την ιστορική αλήθεια...

23 χρόνια ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ! Η ιστορική αλήθεια και άγνωστα στοιχεία στο φως

23 χρόνια ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ! Η ιστορική αλήθεια και άγνωστα στοιχεία στο φως

Σαν σήμερα (10/1) πριν από 23 χρόνια, κάποιοι έπεφταν κάτω για να αποφύγουν έναν διασυρμό. Πριν από λίγους μήνες, ο Γιάννης Καραλής επιχείρησε να απαντήσει για πρώτη φορά. Σήμερα, η Αθλητική διαπλοκή φέρνει στο φως άγνωστα στοιχεία από την εποχή, εκθέτει τις αστειότητες και αποκαλύπτει την ιστορική αλήθεια.

Η ανατομία του πιο αισχρού εγκλήματος της «εξυγιαντικής» χούντας

Η ανατομία του πιο αισχρού εγκλήματος της «εξυγιαντικής» χούντας

Η νέα σφαγή του Ολυμπιακού, τα σχόλια οπαδών όλων των ομάδων, οι παραδοχές αντιολυμπιακών ΜΜΕ, τα πικρά βιώματα της ΑΕΚ από την ερυθρόλευκη δυναστεία και τα επόμενα βήματα του Ολυμπιακού. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει...