Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ψέματα για Καμαρά και οι αποκαλύψεις-σοκ του Κρέσπο!

Τα ψέματα για Καμαρά και οι αποκαλύψεις-σοκ του Κρέσπο!
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024 - 14:16

Οι γνωστοί-άγνωστοι της προπαγάνδας ξεσάλωσαν με Καμαρά, αλλά έφαγαν μία ξεγυρισμένη κατραπακιά. Κράτησαν όμως καλά κρυμμένες τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του Κρέσπο. Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει τα δεδομένα, όπως έχουν και ξεσκεπάζει την υποκρισία...

Το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, κυκλοφόρησε σε ορισμένα Ελληνικά αθλητικά ΜΜΕ η αναπαραγωγή κάποιων υποτιθέμενων δηλώσεων του 26χρονου μέσου του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά στην ιστοσελίδα της πατρίδας του imedias.net.

Στις υποτιθέμενες δηλώσεις, ανέφερε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον εμποδίζει να αποχωρήσει και ότι υπάρχει σχεδιασμός να ανανεώσει, προκειμένου να πουληθεί στην Νότιγχαμ.

Αμέσως, τα αντιολυμπιακά ΜΜΕ πήραν τη σκυτάλη, επιδιώκοντας να δώσουν τερατώδεις διαστάσεις στο εν λόγω δημοσίευμα. Τίτλοι ιστοσελίδων για «βόμβες Καμαρά» και «σοκαριστική συνέντευξη» έδιναν και έπαιρναν, για να συμπληρώνονται από ειρωνικά σχόλια των γνωστών trolls στους βόθρους του διαδικτύου.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και ο βήχας κόπηκε απότομα σε ορισμένους. Το περίφημο link του imedias.net διεγράφη από την ιστοσελίδα, ο Καμαρά δημοσίευσε story στα social media, φιλώντας το σήμα του Ολυμπιακού και δηλώνοντας συγκεντρωμένος για το δεύτερο μέρος της σεζόν, ενώ από την πλευρά της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ ξεκαθάρισαν ότι ουδέποτε έγιναν οι συγκεκριμένες δηλώσεις.

Αυτό βέβαια «χάλασε τη σούπα» σε ορισμένους που θα προτιμούσαν απλώς να ανασκευάσει ο Καμαρά για να αφήσουν υπονοούμενα ότι δήθεν πιέστηκε. Όμως μία ξένη ιστοσελίδα δεν έχει κανέναν λόγο να πιεστεί και να διαγράψει μία δημοσίευση. Συνεπώς, οι επίμαχες δηλώσεις δεν έγιναν, αλλά κάποιοι φρόντισαν να διατηρήσουν «τη λέζα» περνώντας στην κοινή γνώμη το μήνυμα που επιθυμούν.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΚΡΕΣΠΟ

Πώς τα φέρνει όμως η ζωή... Μόλις λίγα 24ωρα πριν, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, δημοσιεύθηκε στο Gazzetta μία μεγάλη συνέντευξη του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Χοσέ Κρέσπο που πλέον αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και ο οποίος μίλησε στον Παναγιώτη Δαλαταριώφ και τον Βασίλη Τσίγκα. Εκεί έγιναν πραγματικά συγκλονιστικές αποκαλύψεις και όχι κάποιες υποτιθέμενες δηλώσεις σε ένα link που δεν υπάρχει.

Παρόλα αυτά, ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά. Εμείς όμως θα σας παρουσιάσουμε τα όσα αποκάλυψε ο Ισπανός αμυντικός που κρύβονται επιμελώς από τα αντιολυμπιακά ΜΜΕ της λάσπης.

«ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ»

Για «ζέσταμα», ο Κρέσπο χαρακτήρισε «άσχετη με το ποδόσφαιρο» την Μαρία Γκοντσαρόβα που είναι δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, ενώ χαρακτήρισε «ντροπιαστική» την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ, ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ»

Στη συνέχεια, ο 36χρονος Ισπανός αμυντικός, ανέφερε ότι δεν ο ΠΑΟΚ δεν τον στήριξε και ότι πλήρωνε από την τσέπη του τα πάντα, από δόσεις αυτοκινήτων, μέχρι το χειρουργείο που έκανε, λέγοντας ότι ένιωσε «έλλειψη σεβασμού».

«Η ΓΚΟΝΤΣΑΡΟΒΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ»

Η λογική της στυμμένης λεμονόκουπας φαίνεται ότι εφαρμόστηκε στην περίπτωση του Κρέσπο, καθώς η Γκοντσαρόβα ανέφερε στον μάνατζέρ του Κρέσπο ότι ο πελάτης του δεν είναι σημαντικός για την ομάδα...

«ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

Ακολούθως, ο Κρέσπο μας θύμισε άλλη μία ξεχασμένη ιστορία, την ανανέωση του Βιερίνια στον ΠΑΟΚ μετά από καψώνι και αναμονή μηνών, παρότι ήταν θρύλος της ομάδας και ο αρχηγός του νταμπλ του 2019.

«ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ»!

Μία ακόμα αποκάλυψη του Κρέσπο, ήταν ότι η ΠΑΕ του ζήτησε να πληρωθεί η προμήθεια του ατζέντη του από το δικό του συμβόλαιο, όταν ανανέωσε για πρώτη φορά τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ!

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ»

Ο Κρέσπο δήλωσε ευθέως ότι μετάνιωσε που δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού, η οποία ήταν ανώτερη από αυτή του ΠΑΟΚ. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αποκάλεσε τον Ολυμπιακό ως «την πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας», παρότι αγωνίστηκε για έξι χρόνια στον ΠΑΟΚ, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και 4 κύπελλα Ελλάδας.

«ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ - ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ»

Θυμίζουμε ότι ο Κρέσπο είχε τραυματιστεί στο γόνατο στα τέλη Ιανουαρίου του 2020. Παρότι ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Ισπανός ανέφερε ότι, πλήρωσε τα πάντα από την τσέπη του την περίοδο της αποθεραπείας του στην Ισπανία, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας δεν τον κάλεσε καν για να δει αν είναι καλά μετά το χειρουργείο!

ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΙΒΑΝ;

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι ο Κρέσπο αποκάλυψε ότι ο Σαββίδης τον πήρε ξαφνιασμένος τηλέφωνο όταν πήρε μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ, ρωτώντας τον γιατί έφυγε, κάτι που αποδεικνύει ότι, ακόμα και «στα καλά χρόνια», ο Ιβάν δεν είχε την παραμικρή αίσθηση για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ και ήταν πλήρως αποκλεισμένος ακόμα και να επικοινωνήσει με παίκτες. Είναι ξεκάθαρο ότι το κουμάντο το έκανε η Γκονσταρόβα...

Φανταστείτε τώρα που έχει εξαφανιστεί από την Ελλάδα εδώ και μία τετραετία και η απουσία του κάνει κακό στην ομάδα, όπως δήλωσε και ο Κρέσπο...

Ποιοι κάνουν λοιπόν κουμάντο στον ΠΑΟΚ σήμερα; Μήπως οι πρόσφατες καλές αγωνιστικές εμφανίσεις είναι ένα πυροτέχνημα σε ένα ακυβέρνητο καράβι που ελέγχουν άνθρωποι άσχετοι με το ποδόσφαιρο, όπως λέει και ο Κρέσπο; Μήπως επανέλθετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με την πρώτη στραβή, η οποία ίσως και να πλησιάζει; Με ποιο δικαίωμα ειρωνεύονται κάποιοι τις ποδοσφαιρικές επενδύσεις του Μαρινάκη εκτός Ελλάδας, όταν αποδεδειγμένα το δικό τους αφεντικό έχει εξαφανιστεί;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Συνοπτικά, ο Κρέσπο αποκάλυψε ότι η πρώην ομάδα του, τον πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα, ενώ ήταν ακόμα μέλος της. Δεν κάλυψε τα έξοδα της αποθεραπείας του, δεν ενδιαφέρθηκε για το χειρουργείο του, του πρότεινε μία «ντροπιαστική» ανανέωση, γιατί δεν τον θεωρούσαν σημαντικό για την ομάδα και του ζητούσαν να καλύψει μόνος του την προμήθεια του ατζέντη.

Και αν κάποιος θεωρεί ότι αυτά συνέβησαν μεμονωμένα στην υπόθεση Κρέσπο, ας ρίξει μία ματιά στο πως φέρθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον θρύλο της ομάδας Αντελίνο Βιερίνια...

Οι αποκαλύψεις ήταν σοβαρές και καταδεικνύουν σημαντικά στοιχεία για την ηθική, «τα παντελόνια» και τον επαγγελματισμό του συλλόγου.

Δεν χρειάζεται να καταγγέλλεται κάτι παράνομο. Ούτε οι υποτιθέμενες δηλώσεις Καμαρά κατήγγειλαν κάτι παράνομο. Δικαίωμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ήταν να επιδιώκει την ανανέωση του παίκτη και τη μεταπώλησή του στην Νότιγχαμ. Παρόλα αυτά, τις διαβάζαμε, λες και η NASA είχε ανακοινώσει την επαφή με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό!

Ο Κρέσπο προέβη λοιπόν σε σοβαρές, ουσιαστικές αποκαλύψεις σε επίσημη μεγάλη συνέντευξη στο μεγαλύτερο αθλητικό site της χώρας. Διαβάσατε κάτι στα «ΜΜΕ της αλήθειας»; Δύσκολα...

Δείτε για παράδειγμα το tag του Κρέσπο στο SDNA. Τελευταία είδηση μέχρι και αυτή την ώρα, είναι ο τραυματισμός του στο ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια σε άρθρο που δημοσιεύθηκε ανήμερα Χριστούγεννα.

Για τις «καυτές» αποκαλύψεις της πρωτοχρονιάτικης συνέντευξης που παραχώρησε, δεν διαβάσαμε καμία αναφορά.

Από την άλλη, όταν κάθε παντελώς άγνωστος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, τύπου Γ. Παπανδρέου κάνει δηλώσεις τύπου ότι «μόνο με εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς κέρδιζες φάουλ από τον Ολυμπιακό» (κατά σύμπτωση και πάλι στο Gazzetta), τότε το SDNA παρουσιάζει σε περίοπτη θέση τις σχετικές «αποκαλύψεις»...

Οτιδήποτε αγγίζει τον Ιβάν όμως, δεν έχει θέση στο πορτοκαλί site. Μόνο ύμνοι και προσκυνήματα για τον «ευεργέτη» και τον «παντελονάτο Πόντιο». Τόσο μαχητική δημοσιογραφία...

Για μία ακόμα φορά λοιπόν, κάποιοι λειτουργούν ανερυθρίαστα, με δύο μέτρα και δύο σταθμά, πέφτοντας σε αντιφάσεις και εκτίθενται δημόσια. Η αλήθεια όμως διαφέρει. Και η Αθλητική διαπλοκή είναι εδώ για να σας την παρουσιάζει διαρκώς...

Άντε και καλή φώτιση!

Διαβάστε επίσης

Η ανατομία του πιο αισχρού εγκλήματος της «εξυγιαντικής» χούντας

Η ανατομία του πιο αισχρού εγκλήματος της «εξυγιαντικής» χούντας

Η νέα σφαγή του Ολυμπιακού, τα σχόλια οπαδών όλων των ομάδων, οι παραδοχές αντιολυμπιακών ΜΜΕ, τα πικρά βιώματα της ΑΕΚ από την ερυθρόλευκη δυναστεία και τα επόμενα βήματα του Ολυμπιακού. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει...

Το διαχρονικά ανύπαρκτο μπασκετικό dna του Παναθηναϊκού

Το διαχρονικά ανύπαρκτο μπασκετικό dna του Παναθηναϊκού

Η κρατική σφραγίδα στις ευρωλίγκες του Παναθηναϊκού, η φετινή λογική «μπασκετικής Παρί» και η αρρωστημένη ζήλεια τους για το βαθιά μπασκετικό μοντέλο που είχε πάντα ο Ολυμπιακός. Η Αθλητική διαπλοκή τολμάει να πει την αλήθεια για το dna του μπασκετικού ΠΑΟ...

ΠΑΟ γερά, πάρτο ΞΑΝΑ στα χαρτιά!

ΠΑΟ γερά, πάρτο ΞΑΝΑ στα χαρτιά!

Το βαθύ Κράτος είναι ερωτευμένο με το τριφύλλι και του χαρίζει μία ακόμα χάρτινη νίκη, δύο μήνες μετά την υπόθεση Χουάνκαρ και μισό χρόνο μετά την ατιμωρησία για τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ. Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει τα στοιχεία-σοκ.