Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ: Γελάει μαζί σας όλη η κοινωνία!

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ: Γελάει μαζί σας όλη η κοινωνία!
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 - 21:43

Γιαννακόπουλος, Σλούκας, Παπαγιάννης και φούστες. Η απρέπεια του Παναθηναϊκού που κατηγορεί τον Ιτούδη ως μιζαδόρο και το παρασκήνιο της υποκρισίας που μαστίζει το χώρο του μπάσκετ. Η Αθλητική διαπλοκή ξεμπροστιάζει χωρίς έλεος!

Σκηνές απείρου κάλλους βιώσαμε και σήμερα μετά την απόφαση του Γιώργου Παπαγιάννη να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσέ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταφέρθηκε δημόσια εναντίον του Παπαγιάννη, του πατέρα του Κανέλλου, αλλά και του πάλαι ποτέ βοηθού προπονητή του τριφυλλιού και νυν τεχνικού της Φενέρ Δημήτρη Ιτούδη.

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τον Δημήτρη Ιτούδη ότι έκανε συνεταιρισμό με τον ατζέντη του Παπαγιάννη και του έκανε φουσκωμένη πρόταση συνεργασίας, για να μοιραστούν «τα μανατζερικά», δηλαδή τις προμήθειες που λαμβάνει ο μάνατζερ του παίκτη από το συμβόλαιό του. Επίσης κατηγόρησε έμμεσα τον Ιτούδη ότι δεν αφήνει τον Ντόρσεϊ να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και κατέληξε λέγοντας στον πατέρα του Παπαγιάννη ότι «πρέπει να φοράει φουστίτσες» γιατί τα παντελόνια είναι για τους άντρες.



Λίγες ώρες αργότερα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταφέρθηκε εναντίον του ατζέντη του Παπαγιάννη, Νίκου Σπανού, λέγοντας ότι διακόπτει κάθε συνεργασία μαζί του και ότι όποιος αθλητής είναι πελάτης του δεν θα φορέσει ποτέ τη φανέλα του Παναθηναϊκού!


ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 1:
«ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ»
Πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Σλούκας υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, ο Δ. Γιαννακόπουλος έγραψε ότι τα περί αρπαγής γεννούν τη βία και ότι «οι εποχές που ομάδες και αθλητές ήταν δεμένοι και εγκλωβισμένοι, έχουν περάσει προ πολλού».



Σήμερα, λίγες μέρες μετά, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, παρουσιάζεται πληγωμένος, λέγοντας ότι είχε τον Παπαγιάννη από 15 χρονών παιδάκι και τον στήριξε όσο κανέναν, αλλά εκείνος έφυγε.


ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 2
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ
Όταν ο Σλούκας έφυγε από τον Ολυμπιακό, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αποχαιρέτησε τον 34χρονο αθλητή με ένα θερμό μήνυμα που δημοσίευσε στα social media. Σας το θυμίζουμε:



Τότε οι Μπούκουρες στηρίχθηκαν σε κάποια σχόλια ανώνυμων οπαδών του Ολυμπιακού στα social media και ισχυρίστηκαν ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός προβαίνει σε... δολοφονία χαρακτήρα του Σλούκα!


Σήμερα λοιπόν που έφυγε ο Παπαγιάννης από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα δεν πήγε στον αιώνιο αντίπαλο, αλλά σε μία άλλη χώρα, τι συμβαίνει;

- Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγορεί δημόσια και επίσημα τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας και χρόνια στέλεχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Ιτούδη ότι μοιράζεται τα μανατζερικά της μεταγραφής Παπαγιάννη, δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον κατηγορεί ως μιζαδόρο!

- Καταγγέλλει δημόσια έναν ατζέντη, τον Νίκο Σπανό, λέγοντας ότι κόβει κάθε συνεργασία μαζί του, επειδή έχασε τον πελάτη του με τρόπο που θεώρησε λανθασμένο.

- Καταγγέλλει τον πατέρα ενός πρώην αθλητή του, του Γιώργου Παπαγιάννη, λέγοντας ότι «φοράει φουστίτσες»!

Άρα λοιπόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχασε έναν αθλητή της (σημαντικότερο του Παπαγιάννη και ο οποίος πήγε στον αιώνιο αντίπαλο) και τον ευχαρίστησε δημόσια χωρίς κανένα υπονοούμενο (ενω ο Σλούκας άφησε υπονοούμενα κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός) και παρόλα αυτά η ΚΑΕ κατηγορήθηκε ότι δολοφονεί χαρακτήρες! Και όλα αυτά ενώ αποκαλύφθηκε ο Σλούκας είχε δεσμευθεί στην Θύρα 7 ότι δεν θα πάει στον Παναθηναϊκό «ούτε για 10 εκατομμύρια», κάτι που φυσικά δεν διέψευσε ποτέ ότι είπε...

Από την άλλη πλευρά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχασε έναν αθλητή της (λιγότερο σημαντικό του Σλούκα και ο οποίος πήγε στο εξωτερικό, όχι στον αιώνιο αντίπαλο) και διαβάσαμε επιθέσεις σε ατζέντηδες, κατηγορίες για μιζαδόρους προπονητές και φούστες! Αλλά εδώ, δεν έχουμε δολοφονία χαρακτήρων! Εδώ είχαμε «αντιαθλητικά φάουλ του περιβάλλοντος Παπαγιάννη», για τις υποσχέσεις που δήθεν είχε δώσει! Ουαί υμίν...


ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 3
Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Ο Σλούκας υπέγραψε χαμογελαστός στον Παναθηναϊκό και άκουγε ενθουσιασμένος τους οπαδούς του τριφυλλιού να βρίζουν την ομάδα που του έδωσε ψωμί και τον έκανε γνωστό. Τα χαμόγελα του Σλούκα βέβαια δεν προκαλούν βία, μόνο τα φιλάκια του Μπαρτζώκα. Όταν λοιπόν έφυγε ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό, οι Μπούκουρες έγραφαν για «ασέβεια», «απρέπεια», «ανηθικότητα» και «συνολική λογική συλλόγου: Ή μαζί μας ή εχθρός».



Πες μας τώρα Μπούκουρα:

- Υπάρχει ασέβεια, απρέπεια και ανηθικότητα, όταν κατηγορείται το ιστορικό στέλεχος της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρης Ιτούδης ως μιζαδόρος;

-Υπάρχει ασέβεια, απρέπεια και ανηθικότητα, όταν λες στον πατέρα του επί χρόνια αθλητή σου ότι «φοράει φουστίτσες»;

Αν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έλεγαν στον Σλούκα ότι φοράει φουστίτσες, καθώς είχε πει ότι ούτε με 10 εκατομμύρια δεν πηγαίνει στον Παναθηναϊκό, τι θα γράφατε;

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 4
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ
Οι πάσης φύσεως βόθροι, αλλά κ;ο τα γνωστά μέσα, προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο Σλούκας έκανε επιλογή εγωισμού και προσωπικότητας. Στην πραγματικότητα ήταν... πολλά τα λεφτά.


Δικαιούται λοιπόν ο Σλούκας να κάνει επιλογή εγωισμού και προσωπικότητας όταν παίρνει 1,5 εκατομμύριο παραπάνω και δεν το δικαιούται ο Παπαγιάννης όταν παίρνει μόλις 200.000 παραπάνω;

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 5
Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Λίγες μέρες πέρασαν από τότε που μας γράφατε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η τελευταία ελπίδα για τη σωτηρία της εθνικής μας ομάδας. Ξεχάσατε και τη... χυλόπιτα του Σλούκα στην εθνική και τα πάντα:

.
Τώρα τι έχετε να πείτε που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγόρει δημόσια τον προπονητή της εθνικής ομάδας ότι είναι μιζαδόρος και μοιράζεται τις προμήθειες των ατζέντηδων; Τι εικόνα δημιουργεί αυτό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα;

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 6
ΟΙ ΦΟΥΣΤΕΣ
Κερασάκι στην τούρτα, τα περί φούστας που είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον πατέρα του Παπαγιάννη. Καταρχάς, γιατί χρησιμοποιείτε τις φούστες ως βρισιά; Αυτό ήταν άλλωστε το ντύσιμο της ποδοσφαιρικής σημαίας σας Τζιμπρίλ Σισέ και το υπερασπιζόταν ο «Εν Αθήναις» (κατά κόσμον Τέλης Μπένογλου) στους αλησμόνητους διαλόγους του στο Ratm. Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά και ας πάμε λίγους μήνες πίσω να θυμηθούμε κάτι που συνέβη στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποκαλύψει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος του είπε ότι κάποιος τον απειλεί ότι θα του βάλει μαύρη γραβάτα. Λίγες μέρες μετά, ο Μπαλτάκος τα ξέχασε και τα διέψευσε όλα. Τότε ο Κώστας Καραπαπάς του πέταξε συμβολικά μια φούστα. Τότε οι «ευαίσθητοι» ξεσηκώθηκαν, μιλώντας για ανανδρία και ομοφοβική συμπεριφορά:



Θέλετε να πάμε και πιο πίσω; Πριν από ένα χρόνο, οι λάτρεις του... μεγάλου αδελφού απομόνωσαν ένα στιγμιότυπο από τις εξέδρες του ΣΕΦ, την ώρα που οπαδοί του Ολυμπιακού τραγουδούσαν συνθήματα αποκαλώντας «Ιωάννα» τον Παπαπέτρου. Απομόνωσαν λοιπόν ένα στιγμιότυπο με τον δημοσιογράφο Μπάμπη Χριστόγλου να τραγουδάει το σύνθημα και μόνο που δεν παρενέβη ο ΟΗΕ!


Μέχρι και στον Τάκη Τσουκαλά που είναι οπαδός έχει κατατεθεί μήνυση για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου από τους γνωστούς «εθνικούς μηνυτές του δικαιωματισμού» που τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.

Σήμερα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλάει για «φούστες» λόγω της μεταγραφής Παπαγιάννη πού είναι οι ευαίσθητοι; Πού είναι οι δικαιωματιστές;

Τα βάλατε με έναν οπαδό, τα βάλατε με έναν δημοσιογράφο για ένα σύνθημα στην εξέδρα, αλλά όταν το αφεντικό σας τραγουδάει σε stories «π@@α πάλι οε οε», ή μιλάει δημόσια για φούστες, έχετε ρεπό ή φοβάστε ότι θα σας φάει η μαύρη νύχτα, όπως τον δημοσιογράφο Βετάκη που έγραψε στο SDNA ότι ο Παναθηναϊκός θέλει 2 παίκτες και έκτοτε εξαφανίστηκε η στήλη του;

Πόση υποκρισία πια;

Ουαί υμίν, Φαρισαίοι, υποκριτές!

Διαβάστε επίσης

Έρευνα: Πόσοι είναι πραγματικά οι οπαδοί κάθε ομάδας

Έρευνα: Πόσοι είναι πραγματικά οι οπαδοί κάθε ομάδας

Η Αθλητική διαπλοκή έρχεται να δώσει απάντηση σε ένα διαχρονικό ερώτημα των Ελλήνων φιλάθλων: Ποια ομάδα έχει τους περισσότερους οπαδούς; Είναι όντως οι μισοί Έλληνες Ολυμπιακοί; Δείτε στοιχεία που φέρνουν στο φως την αλήθεια!

Οι αριθμοί μίλησαν: Ο αυτοκράτορας της Ευρώπης είναι «ερυθρόλευκος»

Οι αριθμοί μίλησαν: Ο αυτοκράτορας της Ευρώπης είναι «ερυθρόλευκος»

Όταν μιλούν οι αριθμοί, η προπαγάνδα σωπαίνει. Η Αθλητική διαπλοκή σας παρουσιάζει τους ευρωπαϊκούς τελικούς και τα ευρωπαϊκά τρόπαια των ελληνικών συλλόγων σε όλα τα αθλήματα. Η «ερυθρόλευκη» παντοκρατορία, η έκπληξη στη δεύτερη θέση, η δυναστεία της εποχής Μαρινάκη-Κουντούρη και όλα τα στατιστικά δεδομένα που αποκαλύπτουν μία αλήθεια πικρή για πολλούς.

Το παραμύθι ότι ο ΠΑΟ έκανε την Ελλάδα 6η και της χάρισε τρεις θέσεις στο Champions League

Το παραμύθι ότι ο ΠΑΟ έκανε την Ελλάδα 6η και της χάρισε τρεις θέσεις στο Champions League

«Χάρη στον Παναθηναϊκό, η Ελλάδα έφτασε 6η στο ranking της UEFA και είχε τρεις ομάδες στο Champions League»: Ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια που έχει ακουστεί ποτέ. Η Αθλητική διαπλοκή αποδεικνύει την αλήθεια με στοιχεία και ντοκουμέντα.

«Βράζει» η κοινωνία με SDNA-Παπαθεοδώρου: Όλα όσα έχουν γραφτεί εναντίον του

«Βράζει» η κοινωνία με SDNA-Παπαθεοδώρου: Όλα όσα έχουν γραφτεί εναντίον του

Η αήθης αναφορά του SDNA στον Βερβελέ και η επίθεση Γκόντζου κατά του πορτοκαλί site για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε ποιοι άλλοι έχουν καταγγείλει σκληρά το πορτοκαλί site και τι πιστεύει η αθλητική κοινωνία γι αυτό... Ένα μοναδικό αφιέρωμα που αξίζει να διαβάσετε!