Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βράζει» η κοινωνία με SDNA-Παπαθεοδώρου: Όλα όσα έχουν γραφτεί εναντίον του

«Βράζει» η κοινωνία με SDNA-Παπαθεοδώρου: Όλα όσα έχουν γραφτεί εναντίον του
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 13:51

Η αήθης αναφορά του SDNA στον Βερβελέ και η επίθεση Γκόντζου κατά του πορτοκαλί site για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε ποιοι άλλοι έχουν καταγγείλει σκληρά το πορτοκαλί site και τι πιστεύει η αθλητική κοινωνία γι αυτό... Ένα μοναδικό αφιέρωμα που αξίζει να διαβάσετε!

Άλλη μία «χρυσή σελίδα» της ένδοξης ιστορίας του, έγραψε χθες το αθλητικό site SDNA. Το πορτοκαλί «site της αλήθειας» προχώρησε σε ανάρτηση ενός θέματος που αφορούσε τον δημοσιογράφο Διονύση Βερβελέ, παραθέτοντας ένα απόσπασμα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM.

Στο απόσπασμα αυτό, ο γνωστός δημοσιογράφος, σχολίασε τα όσα έχουν ακολουθήσει μετά τη μεταγραφή Σλούκα στον Παναθηναϊκό, καθώς και το βίντεο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (που έδωσε στη δημοσιότητα η θύρα 7), να βρίζουν την ομάδα που ο Σλούκας έφαγε ψωμί (και παντεσπάνι) με τον αθλητή να αντιδρά ευτυχισμένος και χαμογελαστός, καθώς από τις πρώτες ώρες της μεταγραφής του μοιάζει έτοιμος να πουλήσει οπαδιλίκι.

Ο Βερβελές έκανε το... έγκλημα να πει στον Σλούκα να προσέχει. Είπε δηλαδή μία αλήθεια, καθώς πράγματι κάθε αθλητής που προκαλεί πρέπει να προσέχει, δεδομένου ότι υπάρχουν οπαδοί που αντιδρούν έντονα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στα γήπεδα της χώρας να ακούγονται συνθήματα, να πέφτουν αντικείμενα, κτλ.

Το πορτοκαλί site, παρέθεσε το απόσπασμα, πέρασε το μήνυμα που ήθελε και αμέσως η στοχοποίηση ξεκίνησε, αρχής γενομένης από τα λογοκριμένα σχόλια στο ίδιο το site και στη συνέχεια με απειλές προς τον ίδιο τον δημοσιογράφο.

Εδώ βλέπουμε έναν οπαδό του Παναθηναϊκού να καταριέται και να βρίζει τον δημοσιογράφο, λέγοντας μεταξύ άλλων «Παγωμένα να φιλήσεις τα παιδιά σου». Άξιος συνεχιστής αυτού που κάποτε έλεγε στον Σπανούλη «στον τάφο η γυναίκα σου και το παιδί σου» και τώρα χαμογελάει παρέα μαζί του ο Σλούκας:

Εδώ βλέπουμε έναν άλλον να στέλνει μήνυμα στη σύζυγο του δημοσιογράφου και να απειλεί ευθέως. Κανένας Εισαγγελέας ακούει άραγε;

Ήδη τα αποτελέσματα του άρθρου του SDNA είναι εμφανή και σήμερα ο δημοσιογράφος δέχεται ευθεία οπαδική στοχοποίηση:

Κάπως έτσι δεν γεννιέται όμως η βία; Έψαξε κανείς άραγε για το μίσος με το οποίο πότιζαν οι διαδικτυακοί βόθροι, με καθημερινές στοχοποιήσεις κατά του Άρη, με τα ψέματα που έλεγαν για παράρτημα του Ολυμπιακού, για στημένους αγώνες, για ομάδες που «γουστάρουν τις αλλοιώσεις», κτλ; Όχι, μέχρι που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός. Οι φυσικοί αυτουργοί καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό. Ηθικοί δεν υπήρξαν;

Όμως, το ξεμπρόστιασμα του SDNA για το χθεσινό του κείμενο, ήρθε από έναν ιστορικό δημοσιογράφο του Παναθηναϊκού, τον Κώστα Γκόντζο, ο οποίος υπήρξε για χρόνια υπεύθυνος ρεπορτάζ Παναθηναϊκού στην «Αθλητική Ηχώ» και ακολούθως εκδότης της προσκείμενης στον Παναθηναϊκό εφημερίδας «Derby sports», ενώ είναι και συμπαρουσιαστής της προαναφερθείσας ραδιοφωνικής εκπομπής των Παραπολιτικών μαζί με τον Διονύση Βερβελέ.

Με ανάρτησή του στο Facebook, μίλησε για ρουφιανιά, αναφέρθηκε στο άρθρο του SDNA, έκανε λόγο για πετσοκομμένο απόσπασμα των όσων είπε ο Βερβελές και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φωτογραφία του άρθρου του SDNA, που περιλάμβανε και τον ίδιο τον Γκόντζο, παρότι δεν συμμετείχε στη συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς λείπει σε άδεια! Μάλιστα, διευκρινίζει ότι ενώ απάντησε με σχόλιο στο SDNA, εν τούτοις αυτό εκκρεμούσε και δεν είχε εγκριθεί από τους διαχειριστές του site:

Στη συνέχεια, ο Κώστας Γκόντζος, προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση, λέγοντας ότι οι διαχειριστές του SDNA, διέγραψαν τις απαντήσεις του, απορρίπτοντας τη δημοσίευσή τους! Ταυτόχρονα, υβριστικά σχόλια εναντίον του παρέμειναν στο «site της αλήθειας». Η δεοντολογία σε άλλη διάσταση!

Θυμίζουμε ότι στο SDNA, δημοσιεύθηκε προ ολίγων εβδομάδων άρθρο, όπου δημοσιογράφος χαρακτήριζε τον Γιώργο Μπαρτζώκα «ηθικό αυτουργό» των επεισοδίων των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, όπου, ως γνωστόν, τα έσπασαν για να αποφύγουν την πενηντάρα. Αυτοί οι άνθρωποι υψώνουν το δάχτυλο στον Διονύση Βερβελέ για το απόσπασμα που είδαμε πιο πάνω...

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά αλυσίδα περιστατικών στα οποία εμπλέκεται το SDNA και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Τον Σεπτέμβριο 2018 η ΠΑΕ ΑΕΚ με επίσημη, σκληρή ανακοίνωσή της (την οποία δεν ανακάλεσε ποτέ), χαρακτήριζε το SDNA μεταξύ άλλων, ως «όργανο προπαγάνδας με ρωσικές μεθοδεύσεις» και «γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ», ενώ καλούσε τους φιλάθλους της να μην το διαβάζουν.

Τον Ιανουάριο του 2021, ο Αλέξης Κούγιας είχε χαρακτηρίσει το SDNA ως «το πιο βρώμικο site με τους πιο βρώμικους δημοσιογράφους».

Τον Φεβρουάριο του 2021, ακριβώς έναν χρόνο πριν τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, η ΠΑΕ Άρης, με ανακοίνωσή της, είχε αναφέρει ότι «το SDNA στοχοποιεί τα μέλη της οικογένειας του Άρη», ενώ για τον διευθυντή του, Βασίλη Παπαθεοδώρου ανέφερε ότι:

- «Δεν έχει ηθικούς φραγμούς».

- «Φροντίζει η αμοιβή του να είναι παχυλή».

- «Όσοι εργοδότες συνεργάστηκαν μαζί του, τον έδιωξαν κακήν κακώς».

- «Έχει στοχοποιήσει τον Άρη».

Τον Απρίλιο του 2022, και ενώ είχε προηγηθεί η δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, χαρακτήρισε το SDNA «χυδαία μηχανή λάσπης και ψεύδους», αναφέροντας ότι «οπλίζουν χέρια ανεγκέφαλων» και «καλλιεργούν μίσος», ενώ ανέφερε ότι αποκλειστικός χρηματοδότης του site, είναι οι Ιβάν Σαββίδης:

Τον Μάιο του 2022, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξεγέρθηκαν εναντίον του SDNA μετά τον τελικό του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Μεταξύ άλλων έγραφαν σε δεκάδες δημόσια σχόλια:

- «Βαζελοσάιτ».

- «Ξεφτίλες».

- «Ιβάν μ@λ@κ@ πληρώνεις για το SDNA;»

- «Ο Παπαθεοδώρου τα παίρνει από Μαλακατέ για να προωθεί τα ερασιτεχνικά του βάζελου».

- «Έπιασαν τον Ιβάν κορόιδο»

-«Κλείστο ρε Σαββίδη το μπ...έλο»:

Όσο για την άποψη των φίλων του Παναθηναϊκού για το πορτοκαλί site;

«Εμετικά άρθρα»

«ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΟΚ τα αγαπημένα του θέματα»

«Σαββιδηdna»

«Σανό και οχετός»

«Το πιο ύπουλο μέσο».

Τον Αύγουστο του 2022, δημοσιογράφος του site Enwsi.gr, κατήγγειλε σε δημόσια ανάρτησή του, ότι το SDNA του έκλεψε θέμα από δικό του ρεπορτάζ, χωρίς αναφορά στην πηγή. Στην καταγγελία του, έγραψε για το SDNA: «Η ξεφτίλα ποτέ δεν είχε όρια, ρόμπες και μάλιστα ξεκούμπωτες!»

Θυμίζουμε ότι ο διευθυντής του SDNA Βασίλης Παπαθεοδώρου είχε απολυθεί από την εφημερίδα «Η Πράσινη» ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου, μετά από άρθρο κατά των αδελφών Αγγελόπουλων. Όταν εκείνοι κινήθηκαν νομικά, η εφημερίδα έτρεχε και δεν έφτανε, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους αδερφούς Αγγελόπουλους τον Ιούνιο του 2011 και κατονόμασε τον Βασίλη Παπαθεοδώρου ως συντάκτη του εμετικού άρθρου.

Απαραίτητη σημείωση, ότι σήμερα οι σχέσεις Γιαννακόπουλου-Παπαθεοδώρου, είναι πλέον άριστες:

Όταν το 2014 ο Παπαθεοδώρου απολύθηκε και από το Gazzetta, η Πράσινη πανηγύριζε, με φράσεις όπως

- «Βρώμικος».

- «Ξεφτίλας».

- «Αχάριστος».

- «Παίζει με τις ζωές ανθρώπων».

- «Χτύπαγε κάτω από τη μέση».

- «Σκουλήκι».

-«Φούστης στην ψυχή»:

Θυμίζουμε επίσης ότι ο διευθυντής του SDNA είναι καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του site του, με τελεσίδικη απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης. Επίσης, έχει υπάρξει υπόδικος για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, επίσης μέσω του site του, αλλά δεν μας έχει ενημερώσει για την κατάληξη της υπόθεσης.

Εμείς φυσικά δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, ωστόσο μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η αθλητική κοινωνία «βράζει» σε πολύ μεγάλο βαθμό με το συγκεκριμένο site και τον διευθυντή του. Τα όσα λέγονται από πολλαπλές κατευθύνσεις, είναι πολύ σοβαρά και πλέον δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα. Η Αθλητική διαπλοκή θα συνεχίσει να τα αναδεικνύει.

Διαβάστε επίσης

Το παραμύθι ότι ο ΠΑΟ έκανε την Ελλάδα 6η και της χάρισε τρεις θέσεις στο Champions League

Το παραμύθι ότι ο ΠΑΟ έκανε την Ελλάδα 6η και της χάρισε τρεις θέσεις στο Champions League

«Χάρη στον Παναθηναϊκό, η Ελλάδα έφτασε 6η στο ranking της UEFA και είχε τρεις ομάδες στο Champions League»: Ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια που έχει ακουστεί ποτέ. Η Αθλητική διαπλοκή αποδεικνύει την αλήθεια με στοιχεία και ντοκουμέντα.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ: Γελάει μαζί σας όλη η κοινωνία!

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ: Γελάει μαζί σας όλη η κοινωνία!

Γιαννακόπουλος, Σλούκας, Παπαγιάννης και φούστες. Η απρέπεια του Παναθηναϊκού που κατηγορεί τον Ιτούδη ως μιζαδόρο και το παρασκήνιο της υποκρισίας που μαστίζει το χώρο του μπάσκετ. Η Αθλητική διαπλοκή ξεμπροστιάζει χωρίς έλεος!

Η μεγαλύτερη έρευνα όλων των εποχών: ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ στην Ευρώπη

Η μεγαλύτερη έρευνα όλων των εποχών: ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ στην Ευρώπη

Προκαλούμε τους φιλάθλους όλων των ομάδων να δουν τη μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει ποτέ για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Με στοιχεία που βλέπουν για πρώτη φορά το φως, η Αθλητική διαπλοκή σας παρουσιάζει μία ανάλυση που θα προκαλέσει αίσθηση και θα αποκαλύψει την ιστορική αλήθεια.