Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν η αρχηγός του ΠΑΟ ξεφτιλίζει τα «πράσινα» αφηγήματα

Όταν η αρχηγός του ΠΑΟ ξεφτιλίζει τα «πράσινα» αφηγήματα
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 21:12

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού εκθέτει διοίκηση και «πράσινους χούλιγκανς» και η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει την αλήθεια για τα διαχρονικά αίσχη στις «πράσινες στρούγκες». Πανό για ομαδικό βιασμό γυναίκας, μπουκάλια σε αθλήτριες, μπάχαλα, καπνογόνα και χαδάκια από τα ΜΜΕ. Ως πότε;

Από τα μεγαλύτερα χαστούκια δέχτηκε η «πράσινη» προπαγάνδα χθες το βράδυ από την ίδια την αρχηγό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού Αθηνά Παπαφωτίου, μετά τα όσα συνέβησαν με το άναμμα καπνογόνου και την εκκένωση του κλειστού του Αγίου Θωμά στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Μόλις δύο μήνες μετά το φιάσκο στον ημιτελικό του Challenge cup στο βόλεϊ ανδρών, με τα επεισόδια που οδήγησαν στη ρίψη δακρυγόνου στο ίδιο γήπεδο, κάποιοι μυαλό δεν έβαλαν. Τότε υιοθέτησαν συνωμοσιολογικές ψεκασμένες θεωρίες ότι ο... Μαρινάκης διέταξε την αστυνομία να ρίξει δακρυγόνο. Χθες οι χούλιγκανς επιχείρησαν και πάλι να κλέψουν τη δημοσιότητα από τις ίδιες της αθλήτριές τους με τη διοίκηση του συλλόγου να παραμένει έρμαιο των χούλιγκανς και να μην μπορεί να αντιδράσει.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Η αρχηγός της ομάδας Αθηνά Παπαφωτίου καταφέρθηκε ευθέως κατά των χούλιγκανς του Παναθηναϊκού, λέγοντας τα εξής:

«Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες, που μετά από αυτήν την απαράδεκτη διακοπή βρήκαν το σθένος να μπούνε ξανά στο γήπεδο και να παίξουνε. Δεν αρμόζουν σε κανένα γήπεδο αυτές τις συνθήκες. Δεν ξέρω εάν είναι στην Ελλάδα αλλά εγώ όσα χρόνια έπαιζα στο εξωτερικό δεν είχε συμβεί ούτε μία φορά. Δεν ξέρω γιατί εδώ συνεχίζει να συμβαίνει.

Είμαστε χαρούμενες για τη νίκη. Νομίζω όμως ότι μας στερούν την προσπάθεια. Μας στερούν αυτόν τον κόπο. Την προσπάθεια όλων των ομάδων. Στερούν τους φιλάθλους που έρχονται που πληρώνουν εισιτήριο να δούν. Στερούν τα 10, τα 15 ευρώ, όσα είναι. Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν μπροστά οι ομάδες, οι διοικήσεις και η Αστυνομία και να αναλάβουν δράση».

Φυσικά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην αρχηγό του Παναθηναϊκού που είχε το σθένος να κάνει αυτές τις δηλώσεις και μάλιστα στο PAO tv.

Οι δημοσιογράφοι των διαδικτυακών βόθρων κάνουν τα στραβά μάτια σε όσα διαχρονικά συμβαίνουν στις στρούγκες που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και τα ρίχνουν στην αστυνομία, ενώ πάντα εξυμνούν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά κουνάνε το δάχτυλο μόνο για το Καραϊσκάκη. Σήμερα όμως πρέπει να αισθάνονται αμήχανα, γιατί μία αθλήτρια βγήκε και τους «έτριψε στα μούτρα» την αλήθεια που πονάει.

Τι θα γίνει τώρα; Θα της την πέσουν οι χούλιγκανς; Θα την στοχοποιήσουν οι διαδικτυακοί βόθροι; Ή απλά θα κλείσουν το στόμα τους;

H LIVE SPORT ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Μία εφημερίδα που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, είναι η «Live Sport» με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις που αφορούν το σωματείο, συνεντεύξεις των κορυφαίων στελεχών του, κτλ. Τι έγραψε η «Live Sport» για όσα συνέβησαν χθες; Δείτε και μόνοι σας: «Εκκενώθηκε το κλειστό γιατί άναψε καπνογόνο για 15 δευτερόλεπτα»:

Και όμως αυτή ήταν η αντίδραση ενός μέσου ενημέρωσης απέναντι στις αποπνικτικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν για τις αθλήτριες χθες βράδυ σε ένα κλειστό γήπεδο, κάτι που στηλίτευσε ακόμα και η αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Αλήθεια τι σημασία έχει αν είναι ένα το καπνογόνο ή πέντε ή δέκα; Τι σημασία έχει αν άναψε για 15 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα ή 1 λεπτό; Η ατμόσφαιρα στο κλειστό δεν ήταν αποπνικτική; Οι αθλήτριες δεν χρειάστηκε να φορέσουν μάσκες;

Αλήθεια αυτόν τον αθλητισμό υποστηρίζουν κάποιοι; Τον αθλητισμό των καπνογόνων των «15 δευτερολέπτων»; Δεν αισθανθήκατε την ανάγκη να ασκήσετε κριτική στη διοίκηση του Παναθηναϊκού που είναι έρμαιο των χούλιγκανς και δεν μπορεί να παρέχει τις στοιχειώδεις συνθήκες ασφαλείας;

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα είναι αδιάψευστος μάρτυρας των συνθηκών που επικράτησαν. Στη φωτογραφία που ακολουθεί, το κλειστό έχει ήδη εκκενωθεί, έχουν περάσει δηλαδή τρία τέταρτα από το άναμμα του καπνογόνου και όμως ακόμα η ατμόσφαιρα είναι εμφανώς ομιλχώδης. Φανταστείτε τη στιγμή του ανάμματος:

ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΤΡΟΥΓΚΕΣ

«ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ»

2009: Ο Παναθηναϊκός κατακτά το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών. Μετά την κατάκτηση του τίτλου, κάποιοι ντύνουν τις αθλήτριες της ομάδας τους με μπλουζάκια που έχουν τυπωμένο ένα χυδαίο οπαδικό σύνθημα:

ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ!

2022, κλειστό Λεωφόρου: Σοκαριστικό πανό που καλεί σε ομαδικό βιασμό αθλήτριας μπάσκετ γυναικών, επειδή πήγε στον Ολυμπιακό. Κανένας δεν το καταδίκασε ποτέ!

Την ίδια περίοδο, χρειάζεται επέμβαση των ΜΑΤ για να προστατευθούν γυναίκες αθλήτριες (!) από τη μανία των οπαδών του Παναθηναϊκού:

2023: Η ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

Φέτος υπήρξαν επίσης οι ίδιες καταστάσεις στους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών στο κλειστό της Λεωφόρου, με τους χούλιγκανς να πετάνε σε γυναίκες αθλήτριες μπουκάλια, κέρματα, ακόμα και γυαλιά ηλίου και παρόλα αυτά οι Ερυθρόλευκες να τους ταπεινώνουν αγωνιστικά μέσα στο σπίτι τους!

Φυσικά η «μαγκιά» εξαντλείται σε γυναίκες αθλήτριες που αγωνίζονται. Στα δύσκολα, τα δεδομένα αλλάζουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ηχηρή απουσία οπαδών του Παναθηναϊκού από τον τελικό κυπέλλου πόλο στην Πάτρα, παρότι η ομάδα τους διεκδικούσε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Αντίστοιχα φαινόμενα χουλιγκανισμού είχαμε και στον ημιτελικό του Challenge cup στο βόλεϊ ανδρών, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μπουκάρουν χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο με στόχο να είναι υπεράριθμοι για να δημιουργήσουν συνθήκες κόλασης και να ακολουθήσει σύγκρουση με την Αστυνομία και απαίτηση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (CEV) να αδειάσει το γήπεδο!

Τότε βέβαια εμφανίστηκαν οι γνωστοί «ξεπλένηδες» διαδικτυακοί βόθροι να κατηγορήσουν την Αστυνομία και την CEV αντί να πάρουν θέση κατά του χουλιγκανισμού και υπέρ του υγιούς αθλητισμού. Φυσικά η ζωή τους τιμώρησε με την επική ανατροπή του Ολυμπιακού και την κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου αλλά και πρωταθλήματος που ακολούθησε!

Η καλύτερη απάντηση όμως στους πάσης φύσεως ξεπλένηδες διαδικτυακούς βόθρους είναι οι δηλώσεις μίας αθλήτριας του Παναθηναϊκού και μάλιστα της αρχηγού της ομάδας. Θα καταφέρει η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟ να ανταποκριθεί στην έκκλησή της ή θα παραμείνει έρμαιο των χούλιγκανς που κατασρρέφουν την ίδια τους την ομάδα και μετά στηρίζονται στα ψεύτικα αφηγήματα των βοθρατζήδων;

Διαβάστε επίσης

Ο Μπέικον, οι καταγγελίες-σοκ για μπράβους και ο «κουβάς» του Βασίλη Βέργη

Ο Μπέικον, οι καταγγελίες-σοκ για μπράβους και ο «κουβάς» του Βασίλη Βέργη

Έντονο παρασκήνιο φαίνεται ότι έχει τελικά η υπόθεση Μπέικον μετά τις καταγγελίες του ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει μπράβους μετά από ήττα του Παναθηναϊκού. Προσθέστε και τα δημοσιεύματα μηνών που πήγαν «στον κούβα» και θα καταλάβετε γιατί το θέμα Μπέικον κάνει πολλούς να αισθάνονται άβολα. Η Αθλητική διαπλοκή ανοίγει τον φάκελο και παρουσιάζει το ενδιαφέρον χρονικό.

Κουρελιάζουμε με ντοκουμέντα την ανακοίνωση της Original

Κουρελιάζουμε με ντοκουμέντα την ανακοίνωση της Original

Ανακοίνωση επιπέδου Γ' εθνικής χθες από την Original με υποτιθέμενο στόχο τον Παναθηναϊκό, αλλά με ένα κάρο ψέματα για τον αιώνιο εφιάλτη τους, ο οποίος φοράει ερυθρόλευκα. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει και αποδομεί με στοιχεία.

Το νέο γλέντι του ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο SDNA που δεν πετυχαίνει βαλσαμωμένο ελέφαντα

Το νέο γλέντι του ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο SDNA που δεν πετυχαίνει βαλσαμωμένο ελέφαντα

«Στον Ολυμπιακό θυσίασαν τμήματα όπως το πινγκ πονγκ για να πετύχουν σε βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών», κραύγαζε το sdna. Και τελικά ο αυτοκράτορας του ερασιτεχνικού αθλητισμού τους διέλυσε και στα μεν και στα δε! Απολαύστε το ξεβράκωμα που τους έκανε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός!