Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Διπλό» οι Νέοι

«Διπλό» οι Νέοι
Κυριακή, 6 Μαΐου 2012 - 23:03

Χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης οι Νέοι του Ολυμπιακού κατάφεραν και νίκησαν τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας, για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague K20. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκαν κάπως χαλαροί και έτσι το σκορ στην ανάπαυλα ήταν 0-0.

Έτσι στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι Πειραιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έτσι μόλις στο 57' ο Βέργος ήταν αυτός ο οποίος έκανε το 1-0 για τον Θρύλο. Και δύο λεπτά μετά ο Γκόγκιτς «έγραψε» το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φουκαράς στο 89'.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έχουν άλλο ένα ματς κόντρα στην Κέρκυρα, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τις φετινές επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Μ. Βασιλειάδης, Τουνγκελίδης, Τσιμπλίδης (73’ Πεντεζίδης), Α. Βασιλειάδης, Ράδος (78’ Χ. Δημητριάδης), Σιάμπος, Στεργιανός, Χιντασέλι, Κούμπρογλου, Νικολαΐδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Λύρας, Λυκογιάννης, Βραμέντζαλης, Σούλης, Κοτσαρίδης, Σταμογιάννος, Ιωαννίδης, Διαμαντάκος, Βέργος (62’ Φουκαράς), Σούκιας (46’ Γκόγκιτς).

Διαβάστε επίσης

Με ΠΑΟΚ οι Έφηβοι

Με ΠΑΟΚ οι Έφηβοι

Τον δικέφαλο του Βορρά θα αντιμετωπίσουν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 της Superleague Κ17...

Θρύλος εφτά αστέρων

Θρύλος εφτά αστέρων

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 7-0 τον Λεβαδειακό και κατέκτησε την πρώτη θέση του Νότιου ομίλου.

Δεν τα κατάφεραν...

Δεν τα κατάφεραν...

Την ήττα με 1-2 από τον Πανιώνιο γνώρισαν οι Έφηβοι σε παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη.