Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Καλύτεροι από τον Πανιώνιο»

«Καλύτεροι από τον Πανιώνιο»
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012 - 21:47

Στους Έφηβους του Ολυμπιακού μίλησε ο Μπερντ Στορκ και αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο, στον οποίο έχασε η ομάδα του Πειραιά. Ο κόουτς βρέθηκε στην προπόνηση των Εφήβων -η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του τεχνικού Δημήτρη Τερεζόπουλου- και μίλησε στους παίκτες σε μία προσπάθεια να τους ανεβάσει την ψυχολογία και ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα, ο Στορκ τους είπε: «Δεν κάνατε στον αγώνα αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα και για αυτό ήρθε η ήττα. Είχατε χάσει τη συγκέντρωσή σας και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω όμως να ξέρετε ότι ο Πανιώνιος δεν είναι καλύτερη ομάδα από εσάς. Είστε καλύτεροι από αυτούς. Αλλά κάνατε λάθη στον αγώνα και για αυτό χάσατε».

Στη συνέχεια ο Γερμανός προπονητής επισήμανε: «Αυτό όμως που θέλω να καταλάβετε είναι πως τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα ματς με τον Λεβαδειακό το οποίο και πρέπει να νικήσουμε. Να παίξουμε σωστά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μετά έρχεται μία καινούργια εβδομάδα και αν όλα πάνε καλά θα πάμε στο Final 4 και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα όμως έχουμε στο μυαλό μόνο τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και μετά θα δούμε τη συνέχεια. Πάμε βήμα βήμα και θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Δεν τα κατάφεραν...

Δεν τα κατάφεραν...

Την ήττα με 1-2 από τον Πανιώνιο γνώρισαν οι Έφηβοι σε παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη.