Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τριάρα οι Παίδες στον Αστέρα Τρίπολης

Τριάρα οι Παίδες στον Αστέρα Τρίπολης
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 20:20

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος αγώνας των «ερυθρόλευκων» στη σεζόν, καθώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε μόλις πριν από δύο εβδομάδες.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την αρχή της αναμέτρησης και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία, με τον Μούχαλη να εκμεταλλεύεται την πάσα του Κοτρομαγιά και να κάνει το 1-0 στο 39′.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες ήταν και πάλι ανώτεροι και κατάφεραν να πετύχουν το 2-0 στο 63′ όταν ο Μαρκολέφας, μετά από ασίστ του Αγιοβλασίτη νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τελικό 3-0 για την ομάδα του Τάσου Πάντου διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σπυράκος, ο οποίος μετά από ατομική ενέργεια σκόραρε με όμορφο τρόπο.

Επόμενος αγώνας για την Κ15 του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Βρεττάκος, Κώτσης, Τσιάβος, Ζορμπάς, Κωνσταντακόπουλος, Αθανασίου, Βγενόπουλος, Αγιοβλασίτης, Μούχαλης, Κοτρομαγιάς, Μαρκολέφας, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Ανυφαντής, Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Σπυράκος και Καψιώτης.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιρανίδης, Κουνάδης, Μελέτσης, Λαμπρόπουλος, Κανατάς, Μπερτζελέτος, Νικητόπουλος, Κάππος, Λούντζης, Αγγελής, Γκουμένης.

Διαβάστε επίσης