Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Νίκη με ανατροπή για την Κ17 του Θρύλου!

Νίκη με ανατροπή για την Κ17 του Θρύλου!
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 18:45

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού πέτυχε ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 για την 9η αγωνιστική και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν αρκετά ισορροπημένο με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να δημιουργήσει και να έχει μία σημαντική ευκαιρία με τον Μουγγό.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 55′ για το 0-1, όμως η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση με τον Σιώζιο να εκμεταλλεύτεται τη σέντρα του Καππάτου και να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 59′.

Στη συνέχεια αν και ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γίνει ακόμα πιο επιθετικός δέχθηκε ακόμα ένα γκολ από τον Αστέρα στο 65′ για το 1-2.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 70′ ο Στεφανίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και με έξυπνο πλασέ έκανε το 2-2, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 75′ με όμορφο τελείωμα ο Τρικαλιώτης.

Επόμενος αγώνας για την Κ17 του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Νικολαΐδης, Αβραμούλης (70′ Μπάνος), Καππάτος, Ποτουρίδης, Νουχάι, Μωϋσιάδης (65′ Κότσαλος), Σιώζιος, Λάνα, Μιχαηλίδης (53′ Στεφανίδης), Κάπελας (65′ Ξανθόπουλος), Μουγγός (46′ Τρικαλιώτης).

Αστέρας Τρίπολης: Κριάρας, Μπασδάς, Κόρο, Νίκου, Αργειτάκης, Αναστασόπουλος, Μαυρέλης, Κωνσταντόπουλος, Μανταζέλης, Δουρής, Αδάμος.

Πηγή φώτο: Olympiacos.org

Διαβάστε επίσης