Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Άνετη νίκη για τους Έφηβους...

Άνετη νίκη για τους Έφηβους...
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 18:13

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού, που επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 0-4 εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του να πιέσει ψηλά και να βρει το γρήγορο γκολ, κάτι που έκανε στο 13′, όταν μετά από ασίστ του Κάπελα, ο Μιχαηλίδης νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1.

Στο 26′ οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Ποτουρίδη να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καππάτου για το 0-2.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 37′ ο Σιώζιος κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας και με όμορφο τελείωμα έκανε το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο έχοντας καλές ευκαιρίες, τόσο με τον Σιώζιο, όσο και με τον Τρικαλιώτη.

Το τελικό 0-4 για τον Ολυμπιακό, διαμόρφωσε στο 70′ ο Μωϋσιάδης, όταν μετά από στατική φάση νίκησε τον Μάστορη με δυνατό σουτ.

Επόμενο παιχνίδι για την Κ17 του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας.

Λεβαδειακός (Ι. Γερουλιάς): Μάστορης, Αυγέρης, Κ. Χύσα, Λατολάρρι, Τζίτσας, Μικέλης, Παπαροϊδάμης, Μ. Χύσα, Γενουζής, Τότσι, Πούλιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Νικολαΐδης, Αβραμούλης (73′ Μπαντής), Καππάτος, Ποτουρίδης, Μπάνος, Μωϋσιάδης, Σιώζιος (73′ Βενέτης), Λάνα (68′ Κότσαλος), Μιχαηλίδης, Κάπελας (68′ Ξανθόπουλος), Μουγγός (57′ Τρικαλιώτης).

Διαβάστε επίσης