Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κ19: Πεντάρα πριν την Ευρώπη!

Κ19: Πεντάρα πριν την Ευρώπη!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 15:34

Εξαιρετική εμφάνιση για ακόμα μια φορά έκαναν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι νίκησαν εύκολα με 5-0 τον Λεβαδειακό εντός έδρας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19. Πλέον σηκώνουν μανίκια για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της σεζόν, με αντίπαλο την JK Tallinna Kalev, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (23/10, 17:00) στο Ρέντη για το UEFA Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες τόσο με τον Τουφάκη, όσο και με τον Μπακούλα, ενώ στο 21’ ακυρώθηκε γκολ του Πρεκατέ μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Στο 32’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Γιωτόπουλου, ο Λίγδας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 37’ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Λιατσικούρα και με έξυπνο πλασέ έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ρομάν Πιτό συνέχισε να πιέζει ψηλά και κατάφερε να σκοράρει στο 62’ με όμορφη κεφαλιά του Σιλά, μετά από ασίστ του Γιωτόπουλου.

Στο 70’ ο Σιλά έφυγε στον χώρο μετά από διώξιμο της άμυνας άδειασε τον αντίπαλο αμυντικό και με έξυπνο πλασέ σημείωσε το 4-0 για την ομάδα του Πειραιά.

Το «χορό» των τερμάτων για τον Ολυμπιακό έκλεισε στο 82’ ο Τανούλης, ο οποίος μετά από σέντρα του Λώλη νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Επόμενη αναμέτρηση για τους Νέους του Θρύλου είναι με αντίπαλο την JK Tallinna Kalev για το UEFA Youth League στο Ρέντη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρ. Πιτό): Κουράκλης, Γιωτόπουλος, Πρεκατές, Καρκατσάλης (76’ Πλειώνης), Κουτσίδης (57’ Τανούλης), Λιατσικούρας (68’ Πλις), Λίγδας, Μπάκουλας (68’ Λώλης), Γιουσούφ (46’ Σιλά), Τουφάκης, Ρολάκης.

Λεβαδειακός (Ν. Κούλης): Βαλληνδράς, Τσάρας, Ροζανάς, Ψύρρας (64’ Παπαγεωργίου), Ράζος, Πούλος, Παρμακσηζής, Βέρρης (64’ Τσιάμπαλης), Τσεμπελίκος (64’ Κουρελής), Θεοδώρου (82’ Μάνγκος), Θεοχάρης (64’ Ριζογιάννης).

Διαβάστε επίσης