Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε το καλοκαιρινό camp των ακαδημιών του Ολυμπιακού! (photo)

Ξεκίνησε το καλοκαιρινό camp των ακαδημιών του Ολυμπιακού! (photo)
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 19:19

Στη «σέντρα» το 23ο Summer Camp της ακαδημίας του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» με το «βλέμμα» στο αύριο διοργανώνουν για ακόμα μία φορά έναν θεσμό που έγινε «συνήθεια» και δίνει τη δυνατότητα σε πολλά νεαρά παιδιά να γνωρίσουν τις προπονητικές εγκαταστάσεις, να προπονηθούν και να δείξουν το ταλέντο και την αξία τους.

Το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού «άνοιξε» τις πόρτες του για πάνω από 250 παιδιά, τα οποία κατέκλυσαν το χώρο, δίνοντας δυναμικό παρών στην πρώτη μέρα του καλοκαιρινού καμπ.

Στο χορτάρι όπου προπονούνται οι κάτοχοι του Conference και του Youth League θα έχουν τη δυνατότητα όλα αυτά τα παιδιά να προπονηθούν και να δείξουν τις ικανότητές τους.

Μάλιστα, πέραν από την Ελλάδα, έχουν έρθει παιδιά από πολλές χώρες του κόσμου, όπως Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Αγγλία, Σουηδία, Ντουμπάϊ, Ολλανδία, Βέλγιο, ακόμα και από τον Παναμά!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ξεκίνησε το 23ο Summer Camp της ακαδημίας του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη! Πάνω από 250 παιδιά έδωσαν το «παρών» στο Ρέντη το πρωί της Δευτέρας και μέχρι την Παρασκευή θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται στους χώρους όπου προετοιμάζεται για τις δικές της αγωνιστικές υποχρεώσεις καθημερινά η πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και αυτό στο Ρέντη είναι παιδιά απ' όλο τον κόσμο, καθώς έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για το Summer Camp του Ολυμπιακού από Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Παναμά, Αγγλία, Σουηδία, Ντουμπάι, Ολλανδία, Βέλγιο!»

Διαβάστε επίσης