Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

3η θέση για τις Κορασίδες του Θρύλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ

3η θέση για τις Κορασίδες του Θρύλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 20:56

Οι Κορασίδες στο τμήμα Χάντμπολ του Ολυμπιακού μετά από τρομερή προσπάθεια κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η ομάδα του Παναγιώτη Μεσσήνη πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με σωστή απόδοση και συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι. Οι νεαρές αθλήτριες παρά τις αντιξοότητες και τον ανταγωνισμό κατάφεραν να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από μία σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων.

Στην Α φάση του πανελλήνιου έκαναν καλή αρχή πετυχαίνοντας 2 νίκες απέναντι στο Καματερό (21-20) και στην Ακαδημία των σπορ Πάτρας (41-22) ενώ είχαν μόνο μία ήττα από τον ΑΟ Προσοτσάνη με 26-22 .

Στην Β φάση διασταυρώθηκαν με τον β όμιλο και βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας κερδιζοντας με 27-23 αλλά στην συνέχεια στην τελική φάση γνώρισαν την ήττα από το Ζεφύρι με 34-29. Στα ατομικά βραβεία Ο Ολυμπιακός είχε την τιμητική του καθώς, πολυτιμότερη αμυντικός της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Βασιλική Ωρολογά, καλύτερο δεξί εξτρέμ η Καλλιόπη Πασχαλούδη, ενώ η Έλενα Σελίμαϊ αναδείχθηκε η καλύτερη Πίβοτ.

Διαβάστε επίσης