Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε η περιοδεία των ευρωπαϊκών! (photos)

Ξεκίνησε η περιοδεία των ευρωπαϊκών! (photos)
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 10:37

Ο Ολυμπιακός, εδώ και μια βδομάδα, είναι Κυπελλούχος Ευρώπης, γράφοντας ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Θρύλος είναι ο μόνος σύλλογος στην Ελλάδα, με ευρωπαϊκό τρόπαιο. Και όπως ξέρετε, με την κατάκτηση του Conference League, «τρελάθηκε» όλη η χώρα και συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι από χαρά και περηφάνια, οι... άλλοι από «πόνο».

Ο κόσμος των Πειραιωτών θέλει να δει την «βαριά» κούπα του Conference League από κοντά, να φωτογραφηθεί μαζί της, να έχει στο... άλμπουμ του αυτή την τεράστια, ιστορική στιγμή! Όπως το ίδιο ισχύει και με την ευρωκούπα των Νέων του Ολυμπιακού, αυτή του UEFA Youth League (Κ19), του αντίστοιχου Champions League!

Γι αυτό τον λόγο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πως οι δύο… ευρωκούπες θα κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, αρχής γενομένης από σήμερα Σάββατο (8/6). Το… ταξίδι των τροπαίων ξεκινά από την Αίγινα, με την άφιξη να είναι προγραμματισμένη για λίγο μετά τις 11:30.

Αναμένεται πλήθος κόσμου στο σημείο που θα παρουσιαστούν τα ευρωπαϊκά στην Αίγινα, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για εκατοντάδες κόσμου να περιμένουν από τώρα την άφιξη του πλοίου. Παράλληλα, στο λιμάνι του Πειραιά επικράτησε χαμός πριν την αναχώρησή τους, με κόσμο να φωτογραφίζεται με τις… ευρωκούπες.

Δείτε εικόνες:

Διαβάστε επίσης