Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το τρελό ποσοστό των «Killer» του Θρύλου (photo)

Το τρελό ποσοστό των «Killer» του Θρύλου (photo)
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 20:12

Οι οπαδοί του Θρύλου βλέπουν την ομάδα Κ19 να πηγαίνει με σπασμένα φρένα στο UEFA Youth League και έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για τα Λιοντάρια που έρχονται από τις «ερυθρόλευκες» Ακαδημίες και έχουν όλα τα φόντα να αποτελέσουν τους μελλοντικούς άσους της πρώτης ομάδας.

Δύο από αυτά τα παιδιά είναι ο Μπάμπης Κωστούλας και ο Χρήστος Μουζακίτης που έχουν τραβήξει πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας – εκτός από το πηγαίο ταλέντο τους – για την εκτελεστική τους δεινότητα.

Άλλωστε και οι δύο μαζί έχουν σκοράρει 10 από τα 18 τέρματα του Θρύλου στην Ευρώπη. Μάλιστα αμφότεροι έχουν από 5 γκολ σε 6 παιχνίδια με τον Μουζακίτη να έχει τρελά ποσοστά ευστοχίας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA Youth League, ο 17χρονος μεσοεπιθετικός έχει απόλυτη ευστοχία με 5/5 στα σουτ που πήγαν στην αντίπαλη εστία, ενώ έχει και άλλο ένα σουτ που κατέληξε άουτ.

Το γεγονός των πέντε 5 γκολ σε 6 ευρωπαϊκούς αγώνες ανέδειξαν και οι Ακαδημίες του Θρύλου με σχετική ανάρτησή τους στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης