Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρία μετάλλια ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο Ελλάδας Σπάθης

Τρία μετάλλια ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο Ελλάδας Σπάθης
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 16:33

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδας Σπάθης, που συνδιοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό και την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας στην κατάμεστη αίθουσα 6 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Συνολικά, 307 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος στην διοργάνωση, από 19 σωματεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τον θεσμό.

Η ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε τρία μετάλλια, εκ των οποίων τα δύο χάλκινα και ένα ασημένιο. Στην κατηγορία Νεανίδων, ξεχώρισε η Χριστίνα Χουζούρη, η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, ενώ η Ελένη Ρουμπή κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στην κατηγορία Κ13, ξεχώρισε η Εμμανουέλα Ρουμπή, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση.

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και άλλοι αθλητές του Ολυμπιακού, με την Ευαγγελία Καβέλη να κατακτά την πέμπτη θέση και την Χρύσα Τσοκαροπούλου την όγδοη.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Μανώλης Τσιρογιάννης (Διευθυντής Ακαδημιών ΟΣΦΠ), Νίκος Γέμελος (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δ. Πειραιά), Χρήστος Γρόλιος (Μέλος ΔΣ ΕΟΞ), Ανέστης Κωστίδης (Μέλος ΔΣ ΕΟΞ), Μεθημάκη Άννα (Μέλος ΔΣ ΕΟΞ), Χάρης Τσολάκης (Μέλος ΔΣ ΕΟΞ) και Χριστίνα Τσιλιγκίρη (Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΦ).

Διαβάστε επίσης