Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη (ευρωπαϊκή) πρόκληση των «ερυθρόλευκων» Νέων!

Η μεγάλη (ευρωπαϊκή) πρόκληση των «ερυθρόλευκων» Νέων!
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 - 22:42

Το μεγαλύτερο ματς της ζωής τους είναι έτοιμοι να δώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Κ19. Στην έδρα της ισχυρής Μπάγερν Μονάχου, σε ένα ματς το οποίο θα κάνει σέντρα στις 17:00 (12/3) και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την τηλεόραση του COSMOTE SPORT 3HD. Και στόχος των Πειραιωτών είναι να προκριθούν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να βρεθούν στο Final-4 της διοργάνωσης, που θα γίνει στη Νιον της Ελβετίας, στις 19/8. Από εκεί και πέρα, στις 22/4, είναι ο τελικός της διοργάνωσης! Στο μεγάλο λιμάνι, πάντως, γνωρίζουν πως αν προκριθούν στην τετράδα, ο αντίπαλος τους θα έχει ήδη προκύψει.

Αναλυτικότερα, τα παιχνίδια για τα προημιτελικά στις 12 και 13 του μήνα, έχουν ως εξής: Μάιντς-Πόρτο, Ναντ-Κοπεγχάγη, Μπάγερν-Ολυμπιακός, Μίλαν-Ρεάλ ή Λειψία. Ημιτελικά: 19 Απριλίου-Νιόν, Μπάγερν ή Ολυμπιακός-Ναντ ή Κοπεγχάγη, Μάιντς ή Πόρτο-Μίλαν ή Ρεάλ-Λειψία.

Υπενθυμίζεται, πως μέχρι στιγμής η «αρμάδα» του Θρύλου έχει αφήσει εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ιταλίας Λέτσε, την Καμπάλα, την Ίντερ και την Λανς! Μένει να δούμε αν στη λίστα με τα «θύματα» μπουν και τα «μωρά» της Μπάγερν Μονάχου, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Φέγενορντ, επικρατώντας με 3-2 στην έδρα τους. Ένα μεγάλο «στοίχημα» για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης