Η ατυχία της Κ19 και το αλλά των καλών εμφανίσεων

Δεν πήγε καλά για τους Νέους του Ολυμπιακού το ματς με την ΑΕΚ, καθώς ηττήθηκαν με 1-0 στο Ρέντη και μάλιστα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ενώ δύο λεπτά πριν έχασαν πέναλτι για να είναι εκείνοι αυτοί οι οποίοι θα έπαιρναν το τρίποντο. Η ήττα αυτή έφερε τους μικρούς του Θρύλου έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.
Στους δέκα αγώνες που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» Κ19 στο πρωτάθλημα της Super League Κ19, μετρούν μέχρι τώρα τρεις ήττες από ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και επτά νίκες μεταξύ αυτών και το 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο Ρέντη.
Στις τρεις αυτές ήττες οι Πειραιώτες δεν είχαν εικόνα για να φύγουν χωρίς ούτε έναν βαθμό, στο Κορωπί με τον Παναθηναϊκό η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ με ΟΦΗ και ΑΕΚ ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλύτερος χωρίς όμως το εύκολο γκολ που θα έδινε τους βαθμούς της νίκης και τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στον πίνακα.
Αυτή είναι η αλήθεια για τους Νέους του Ολυμπιακού, πως οι εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει είναι καλές και ικανοποιούν τον προπονητή Σωτήρη Συλαϊδόπουλο όμως στα ματς που χάθηκαν δεν υπήρχε η απαραίτητη αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Εκεί είναι και το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί σε αυτά τα πρώτα δέκα ματς του πρωταθλήματος για τους μικρούς, λείπει το εύκολο γκολ που θα δίνει έναν διαφορετικό αέρα στην ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί η εικόνα της ομάδας φαίνεται ότι είναι καλή στο γήπεδο και παίζει καλό ποδόσφαιρο, για αυτό και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια της Super League Κ19, γιατί οι μικροί δείχνουν ότι έχουν δουλέψει καλά από το καλοκαίρι μέχρι τώρα και βγάζουν στο χορτάρι την εικόνα που πρέπει.
Αν έρθει και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, τότε σίγουρα η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για τους «ερυθρόλευκους».