Επιστρέφουν στη βάση τους...

Στο Πήλιο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Κ20 και η Κ17 του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν.
Οι «ερυθρόλευκοι» από αύριο, Δευτέρα (13/08) ωστόσο θα επιστρέψουν πίσω στη βάση τους, συνεχίζοντας τις προπονήσεις τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη.
Οι Πειραιώτες βρίσκονται από τις 3 Αυγούστου στο Πάλιο, με τους Ρικάρντο Πέρες και Τάσο Θέο να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια πράγματα σε φιλικά που έδωσαν και να προετοιμάσουν τους παίκτες τους για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Θρύλος έχει προβεί σε σημαντικές αλλαγές και στην Ακαδημία, ακολουθώντας ευρωπαϊκά πρότυπα κορυφαίων συλλόγων και έχει ως στόχο τη νέα χρονιά να «χτίσει» νέους μεγάλους παίκτες, με σωστούς χαρακτήρες, ικανούς να «χτυπήσουν» την πόρτα της πρώτης ομάδας.