Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έδωσε τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά στο τουρνουά του Πλόβντιβ και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στις «ερυθρόλευκες» προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε: «Αυτό το Τουρνουά ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε σχεδόν όλη την ομάδα να αγωνίζεται. Το μόνο που δεν ήταν τόσο καλό, ήταν ότι δεν χρησιμοποιήσαμε περισσότερο την Κατερίνα Γιώτα. Θα ήταν καλύτερα αν είχε παίξει περισσότερο και θα για τις υπόλοιπες κεντρικές οι οποίες θα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο περισσότερο. Επίσης η Πολ, ενσωματώθηκε εδώ με την υπόλοιπη ομάδα και ήταν λίγο άρρωστη τις τελευταίες ημέρες. Αυτά τα δυο στοιχεία δεν ήταν τέλεια για εμάς. Από κει και πέρα δώσαμε τρια δυνατά παιχνίδια, αφού αυτό με την Ντιναμό δεν ήταν και τόσο, τα οποία θα είναι χρήσιμα για εμάς αναφορικά με την Ευρώπη, αφού στο ελληνικό πρωτάθλημα δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Από την πλευρά της η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Δώσαμε μια σειρά από δυνατά παιχνίδια κατά την παρουσία μας στο Τουρνουά. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε ορισμένα πράγματα και έχουμε βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για το που βρισκόμαστε. Το αποτέλεσμα στην παρούσα φάση δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε στις προπονήσεις πάνω σε ορισμένες αδυναμίες, να τις βελτιώσουμε για να είμαστε έτοιμες στην έναρξη του πρωταθλήματος».