Στην κορυφή της Volleyleague παρέμεινε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία το βράδυ του Σαββάτου νίκησε με 3-0 σετ τον Εθνικό.

Ο προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι αυτό που κρατάει από τον αγώνα με τον Εθνικό είναι η αντίδραση και η προσαρμογή της ομάδας του στις συνθήκες του αποψινού παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στο πρώτο σετ είχαμε καταφέρει αν προηγηθούμε με 13-18 αλλά σε εκείνο το μέρος φαίνεται ότι χαλαρώσαμε λιγάκι, η προσοχή μας στο τεχνικό κομμάτι του παιχνιδιού έπεσε αρκετά με αποτέλεσμα να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο μας να πιστέψει ότι μπορεί να μας πλησιάσει και να ξαναμπεί στον αγώνα. Θα πρέπει στο μέλλον να προσέχουμε περισσότερο σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Σίγουρα το γήπεδο που αγωνιστήκαμε σήμερα δεν προσφέρεται για να παίξει κανείς βόλεϊ υψηλού επιπέδου, αλλά έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό, να κερδίσουμε τον αγώνα και να φύγουμε. Κρατάω ότι θα πρέπει να βελτιώσουμε το κομμάτι που χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας, αλλά και την αντίδραση και άμεση προσαρμογή της ομάδας μου στις συνθήκες του σημερινού αγώνα και της νίκης που κατέκτησε».