Πεπεισμένη ότι η γυναικεία ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού μπορεί να πετύχει τους στόχους της τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε η Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός των «ερυθρολεύκων» δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη της στο έμψυχο υλικό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της Στέλλας Χριστοδούλου:

Για το αν μπορεί να διατηρηθεί ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας: «Σίγουρα όπως έχουμε ξαναπεί το πιο δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφή. Από κει και πέρα οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαροι κάθε χρόνο. Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα εδώ στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Αρχικά αυτό θεωρώ ότι είναι να μπούμε στο Final 4 και από κει και πέρα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο και πάλι».

Για το αν βοηθάει την βελτίωση της ομάδας η διατήρηση του βασικού κορμού: «Νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτό του Ολυμπιακού, να κρατήσει το βασικό του κορμού και να κάνει πολύ καλές προσθήκες ξένων και ελληνίδων. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε περίπτωση. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα μέσα από την προπόνηση και να βάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στα παιχνίδια».

Για την παρουσία του κόσμου: «Πραγματικά πιστεύω ότι πέρσι ο κόσμος στα παιχνίδια στο Ρέντη έδωσε τον παλμό για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω και ειδικά στο παιχνίδι με την Μπούρσα μας έδωσε δύναμη για να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που ήμασταν 2-0 πίσω στο σκορ. Εύχομαι φέτος να μας στηρίξει ακόμα περισσότερο και στα παιχνίδια της Ελλάδας. Τους χρειαζόμαστε και τους θέλουμε κοντά μας. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά εμείς για να τους φέρνουμε στο γήπεδο».