Η περσινή ήττα από την CSM Βουκουρεστίου έγινε μάθημα για της «ερυθρόλευκες», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Στέλλα Χριστοδούλου, μετά τη νίκη-πρόκριση του Θρύλου στην Ρουμανία. «Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων η αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Νομίζω ότι πέρσι μας έγινε μάθημα η ήττα στον επαναληπτικό. Είναι ωστόσο σημαντικό ότι η ομάδα έμεινε ίδια με λίγες προσθήκες. Μπορούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Είναι σημαντική η πρόκριση αλλά κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε».

Η Κατερίνα Γιώτα από την πλευρά της τόνισε ότι η πρόκριση θα δώσει ώθηση στις «ερυθρόλευκες» για τα επόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένες από την πρόκριση που θα μας δώσει ώθηση για τα επόμενα ματς και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θα έχουμε δυο βδομάδες να ετοιμαστούμε για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ωστόσο δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε», τόνισε.