Θρηνεί από χθες η οικογένεια του Μάρκος Μιλίνκοβιτς, του παίκτη που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, στο βόλεϊ ανδρών. Ο Αργεντινός θρηνεί κι αυτός τον χαμό του 13χρονου γιου του, ο οποίος πνίγηκε. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που φτάνουν από τη Σερβία, ο θάνατός του οφείλεται σε εγκεφαλική αιμορραγία.

«Ο γιατρός μου είπε πως υπήρξε εγκεφαλική αιμορραγία», είπε η Γιέλενα, μητέρα του άτυχου νεαρού και συνέχισε. «Για αυτό έμεινε αναίσθητος και πνίγηκε. Γεννήθηκε στο νησί (Μπρατς, Κροατία). Κολυμπούσε από τα δύο του χρόνια. Στον Δούναβη, στον Ωκεανό, στη θάλασσα. Ήταν ενεργός αθλητής και περνούσε τον χρόνο του, κάνοντας ποδήλατο, παίζοντας μπάσκετ», συνεχίζει η μητέρα του 13χρονου. «Γιατί σε αυτόν; Δεν μπορώ να πιστέψω πως το παιδί μου δεν υπάρχει πια στη ζωή. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και τώρα περιμένουμε τις διαδικασίες από την πρεσβεία. Δεν φεύγω χωρίς αυτόν, δεν φεύγω χωρίς το παιδί μου».

Ο 13χρονος ήταν ζωηρός, είχε πάθος για τη ζωή, ενώ προπονούταν στο βόλεϊ με την ομάδα της Βοϊβοντίνα. Όπως λέει η μητέρα του Λούκα, του αδικοχαμένου 13χρονου, φίλοι και πολλοί γνωστοί βρίσκονται ήδη στην Κροατία, όπως και ο Μάρκος, άλλωστε, ο πατέρας του.