Μη χάσετε το νέο ένθετο του G-BET, που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στα περίπτερα μαζί με το «ΓΑΥΡΟ». Αναλύσεις, προτάσεις και στατιστικά θα τα βρείτε όλα στο G-BET, σε ένα πλήρη οδηγό για το ταμείο.

Στο τελευταίο τεύχος τα πήγε πολύ καλά ο Τάσος Τσόλκας, ο οποίος μας έστειλε τρεις φορές ταμείο! Το πρώτο ήταν στα σημεία G της Παρασκευής, όπου αν και αναβλήθηκε το ματς της Μπράιτον, τα υπόλοιπα δύο μας πλήρωσαν 4,84 φορές τα χρήματά μας. Το δεύτερο ταμείο ήταν στην Πρέμιερ Λιγκ με την τριάδα να πληρώνει 6,65, ενώ ταμείο μας έστειλε και στην Α’ Αγγλίας, με την τριάδα να δίνει απόδοση 5,75! Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και ο Δημήτρης Κρούσκος, που δικαιώθηκε στην επιλογή του για τα ματς της Αιγύπτου με την τριάδα του να δίνει 7,69!

Στο νέο τεύχος, το οποίο είναι και το 100ό μας, ξεχωρίζει η αγωνιστική δραστηριότητα στην Αγγλία, καθώς όλες οι κατηγορίες έχουν αγώνες σε φουλ ρυθμούς. Εκτός φυσικά από τους αγώνες στο Νησί, ξεχωρίζει και η εμβόλιμη αγωνιστική στη Superleague, αλλά η φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανία. Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ».

Μην το χάσετε…