Με τον Πανελλήνιο παίζει αύριο στο Ρέντη ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ, για το πρωτάθλημα. Με τον κόουτς, Γιώργο Ζαραβίνα και τον Τάσο Παπαδιονυσίου (πίβοτ), να μιλούν στο osfp.gr και να καλούν τον κόσμο να γεμίσει το Ρέντη.

Το ματς γίνεται στις 18:30 και όπως σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, δικαίωμα ελεύθερης εισόδου έχουν οι κάτοχοι Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο osfp.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ: «Να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό»



Γιώργος Ζαραβίνας: «Είναι ιστορική πρεμιέρα και για το τμήμα και για όλο το Ελληνικό χάντμπολ πιστεύω. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό ακόμα και από τα θεωρητικά πιο βατά παιχνίδια. Δεν μας  ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος, θέλουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό και να παίζουμε στην ένταση που θέλουμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί ακολουθούν παιχνίδια τα οποία είναι πολύ πολύ πιο δύσκολα. Έχω ξαναπεί ότι το στοίχημα είναι αυτό που θα βγάλουμε εμείς μέσα στο γήπεδο, ακόμα και αν δεν είναι ακόμα γνωστό το τμήμα, να το αντιληφθεί ο φίλαθλος και να καταλάβει με πόσο πάθος, με πόση ταχύτητα, με πόση δύναμη και πόσο θέλω έχει αυτή η ομάδα. Αυτό το πράγμα να τον συνεπάρει και να μας βοηθήσει και εμάς. Περιμένουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού την Κυριακή, να υποστηρίξει την ομάδα».

ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: «Πρεμιέρα για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»



Τάσος Παπαδιονυσίου: «Είναι η πρεμιέρα για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και την περιμένουμε με ανυπομονησία. Περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να αρχίσουμε νικηφόρα τη σεζόν εν όψει και των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν. Θέλουμε να γνωρίσει ο κόσμος το άθλημα και να πάμε παρακάτω. Είναι πολύ σημαντικό να μας υποστηρίξει ο κόσμος και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια. Τον περιμένουμε με ανυπομονησία να γνωρίσει ένα πολύ όμορφο άθλημα».