ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Οι επιτυχίες για το τμήμα της Πυγμαχίας του Ολυμπιακού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο «Alexander The Great» στο κλειστό γυμναστήριο της Δραπετσώνας, όπου οι δύο αθλητές του Θρύλου Αλέξανδρος Τσανικίδης και Παύλος Τσαγκράκος, πέτυχαν σπουδαίες νίκες, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, και γενικότερα έδειξαν τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα της Πυγμαχίας του Θρύλου, υπό την καθοδήγηση του σπουδαίου προπονητή του Ολυμπιακού, Λευτέρη Λειβάδη.

Όσον αφορά τον Παύλο Τσαγκράκο, αγωνίστηκε πρώτος και κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα τριών γύρων των τριών λεπτών, επικράτησε στα σημεία του Νίκου Θεοδοσίου, από την ομάδα της Άμυνας Πάτρας, στην κατηγορία των 75 κιλών.

Στο main event της βραδιάς, ο Αλέξανδρος Τσανικίδης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος μέσα στο ρινγκ κόντρα στον αντίπαλό του από τον ΠΑΟ, Θοδωρή Ριτζάκη, και πραγματοποιώντας έναν εξαιρετικό αγώνα, πήρε τη νίκη με διακοπή στον δεύτερο γύρο, εξαιτίας ενός χτυπήματος που επέφερε στον αντίπαλό του, το οποίο του έσκισε το φρύδι, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να λήξη την αναμέτρηση.

Παράλληλα, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Παύλος Τσαγκράκος, αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία Πυγμάχος της βραδιάς.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, ότι το κλειστό της Δραπετσώνας, ήταν γεμάτο από ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι φώναζαν συνεχώς συνθήματα για τους αθλητές του Θρύλου. Βέβαια εκτός από τον λαό του Ολυμπιακού, στο γήπεδο βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος δείχνει με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι βρίσκεται κοντά σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.