Ο Ολυμπιακός επικράτησε σε ένα ακόμα παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α1, κόντρα στη Γλυφάδα, με 13-7, και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στο Αννόβερο, για το Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Παπαστράτειο, ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι το ζητούμενο της αναμέτρησης της Τετάρτης ήταν οι τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, στο osfp.gr:

«Το ζητούμενο σήμερα ήταν να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας από αύριο πάλι, για τις δυο ημέρες που μένουν, με το Αννόβερο. Σίγουρα έχουμε συνηθίσει τους φίλους μας να δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και να κερδίζουμε με πολλά γκολ κάθε ομάδα. Σήμερα δεν συνέβη αυτό και υπάρχουν πολύ λόγοι. Κάνουμε μια σκληρή προετοιμασία όλη την εβδομάδα, ήταν η Ντιναμό Μόσχας εδώ και χθες το βράδυ παίξαμε ένα πολύ δυνατό φιλικό με πολύ καλή απόδοση.

Δεν υπάρχει λόγος να πιεζόμαστε τόσο πολύ σε ένα παιχνίδι όταν στόχος μας είναι οι επόμενες δυο ημέρες. Παρ' όλα αυτά ο εγωισμός όλων και ο δικός μας και των αθλητών δεν... επιτρέπει κάποιες αποφάσεις άπειρων διαιτητών οι οποίες ήταν και σήμερα σε δικό μας παιχνίδι. Είναι κάτι που μας ενοχλεί και δεν δείχνει σεβασμό στους πολύ καλούς αθλητές που έχουμε η αντιμετώπιση αυτή.

Ωστόσο συνεχίζουμε δεν μπορούμε και δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω πράγματα. Το Σάββατο οφείλουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι και να έχουμε το συνήθες πρόσωπο στην έδρα μας για να πάρουμε μια ακόμα νίκη».