Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 - 23:58

Το «παζλ» του φετινού Θρύλου

Το «παζλ» του  φετινού Θρύλου

Η αγωνιστική χρονιά για το τμήμα πόλο των Ανδρών του Ολυμπιακού έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό διάστημα, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της επόμενης και συνάμα πιο απαιτητικής χρονιάς.

Οσον αφορά τις μεταγραφές, τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αλέξανδρο Γούνα συνεχίζονται, ενώ όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο παίκτης σε ελληνικό Μέσο, υπάρχει πρόταση από τον Θρύλο, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Στο πλαίσιο των ανανεώσεων τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρώτος στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να παραμείνουν τρεις από τους καλύτερους Ελληνες πολίστες, που αγωνίζονται με το σκουφάκι του Θρύλου. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον αρχηγό της εθνικής μας ομάδας και μέγα μπομπέρ, Γιάννη Φουντούλη, αλλά και τους δύο φουνταριστούς οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι, έδιναν τη δική τους μάχη μέσα στην πισίνα και δεν είναι άλλοι από τους Χριστόδουλο Κολόμβο και Κώστα Μουρίκη.  

Βέβαια εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχουν οι πληροφορίες πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στους Ελληνες διεθνείς πολίστες για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, υπάρχει και πιθανή παραμονή των Πάβιτς, Μπούσλιε, Δελακά και Γεννηδουνιά. 

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 14/06/2017)