Στο Final 6 του Champions League θα αγωνιστεί η ανδρική ομάδα πόλο, η οποία θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό! Ο Ερασιτέχνης την Τρίτη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ ότι δόθηκε παράταση μέχρι νεοτέρας στις προεγγραφές για το Final 6.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι μετά από παράταση που εξασφάλισε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN), θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας η διαδικασία των προεγγραφών, για την αγορά των εισιτηρίων του Final Six του LEN Champions League, που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη, το διάστημα 25-27 Μαΐου.

Οι προεγγραφές συνεχίζουν και πραγματοποιούνται καθημερινά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00 - 18:00.

Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας - Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:  20€, 26€, 33€.