Την περίπτωση του Πιέτρο Φιλιόλι εξετάζει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, το waterpoloinside.com γράφει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον 33χρονο πολίστα, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, κυρίως στην επίθεση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Και οι Έλληνες για Φιλιόλι. Εδώ και μερικές μέρες δεν είναι στην Προ Ρέκο, οι Μπρέσια και Βερόνα μπορεί να ενισχυθούν αποκτώντας τον επιθετικό που έχει γίνει Ιταλός.

Αυτή τη στιγμή μόνο αυτές οι δύο ιταλικές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν. Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει δυνατό ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που είχαν στις τάξεις τους την εμπειρία των Πάβιτς, Μπούσλιε, Εσπανιόλ όπως και τους Έλληνες Μουρίκη, Μυλωνάκη και Φουντούλη έχουν τη φιλοδοξία για διεθνείς επιτυχίες και ο Φιλιόλι μπορεί να τον βοηθήσει την επίθεση του Champions League τη νέα σεζόν».

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να ενισχυθεί με την απόκτηση του Φιλιόλι, πιθανότατα θα απορρίψει την περίπτωση του Μπόρις Βαπένσκι.