Η χρονιά για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή χρονιά, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις αναμετρήσεις με την Βουλιαγμένη, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, ωστόσο να μην έχει χρόνο για ξεκούραση, καθώς είναι και Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας του Καναδά.

Ο Χάρης Παυλίδης και η ομάδα του, αγωνίζονται στο Super Final του World League, και με ανάρτησή του χθες, αφιέρωσε τη νίκη του Καναδά επί της Ρωσίας με 11-10 στον ημιτελικό της διοργάνωσης, στις παίκτριές του, του Ολυμπιακού.

Στον τελικό της φετινής Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Κίνεφ Κίρισι, στην οποία αγωνίζεται η πλειοψηφία των παικτριών της ρωσικής ομάδας και σε εκείνο το παιχνίδι μεγάλο ρόλο είχε παίξει η διαιτησία της αναμέτρησης.

Εκτός αυτού, δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί ο τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε η Εθνική μας (που αγωνίζονται πολλές παίκτριες του Ολυμπιακού) ομάδα από τις Ρωσίδες στο προουλυμπιακό τουρνουά της Ολλανδίας (Μάρτιος 2016), με γκολ 0:04 πριν τη λήξη.

Η ανάρτηση του Έλληνα προπονητή στα Social Media: