Μία ακόμη ευρωπαϊκή μάχη θα δώσει την αυριανή ημέρα, Σάββατο (13/01) η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία θα αντιμετωπίσει στο Ρέντη το Αννόβερο για την 6η αγωνιστική του Champions League.

Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος με δηλώσεις του τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, προκειμένου να φτάσει η ομάδα στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το παιχνίδι με το Αννόβερο είναι το πρώτο ευρωπαϊκό στην έδρα μας για το 2018 και θέλουμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με επιτυχία. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι και να πιέσουμε τον αντίπαλο μας. Αν και φτάνουμε στα μισά των παιχνιδιών του Ομίλου, όλες οι ομάδες είμαστε βαθμολογικά κοντά και κάθε παιχνίδι κερδισμένο είναι ένα βήμα πιο κοντά στη Γένοβα». 

Από την πλευρά του ο Πάουλο Ομπράντοβιτς τόνισε:

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το Αννόβερο είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε το φαβορί για τη νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά πρέπει να κερδίσουμε γιατί αν θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, οφείλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο Παπαστράτειο το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε μαζί μια σημαντική νίκη για την πορεία μας στο Champions League».