Μια ακόμα πάρα πολύ εύκολη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία διέλυσε με 22-1 την αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνου.

Οι «ερυθρόλευκες» παρατάχθηκαν χωρίς τις Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Ελευθερία Πλευρίτου και Χρυσή Διαμαντοπούλου. Αντίθετα, την πρώτη της εμφάνιση με το σκουφάκι του Θρύλου πραγματοποίησε η Γιάσμιν Σμιτ.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στο Ρέθυμνο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Α’ φάση του πρωταθλήματος με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη με 7 τέρματα, ενώ ακολούθησαν με 4 η Μαργαρίτα Πλευρίτου, με 3 η Έμολο, με 2 η Μανωλιουδάκη και Σώρα, ενώ από μια φορά σκόραραν η Σμιτ, η Αβραμίδου, η Ελευθεριάδου και η Λογοθέτη.

Οι νταμπλούχες πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στον προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Παπαστράτειο.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-0, 7-1, 6-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθεριάδου 1, Σώρα 2, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 7, Πλευρίτου Μ. 4, Έμολο 3, Πλευρίτου Β. 4, Σμιτ 1, Λογοθέτη 1, Πέττα, Νίνου Ειρ.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Καραβάνου,Σαφέτη, Φαρμάκη Μ., Θεοδωράκη, Καριπίδου Β., Μπελέγρη, Μαυρέλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ελ. 1, Σολανάκη