Ο Αλέξανδρος Γούνας επέστρεψε τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό, προκειμένου να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Ο παίκτης του Θρύλου με δηλώσεις του στο πλαίσιο της επίσημης  έναρξης της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας πόλο των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι έχει ξεχωριστά συναισθήματα για το γεγονός ότι επέστρεψε στην ομάδα.

Επίσης, υπογράμμισε ότι η ομάδα είναι υπερπλήρης και έχει όλα τα φόντα για να πετύχει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Θρύλου:

Τα συναισθήματα του για την επιστροφή στον Ολυμπιακό:

«Είναι ξεχωριστά τα συναισθήματά μου που επιστρέφω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι όπως πάντως στον Ολυμπιακό. Πρωτάθλημα, κύπελλο και διάκριση στην Ευρώπη, όπως πήγαμε πριν δυο χρόνια στον τελικό του Champions League, να αναπολούμε τέτοιες στιγμές και να το κατακτήσουμε. Τα συναισθήματα μου είναι μόνο χαρά και αγωνία για να ξεκινήσουν οι αγώνες και να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

Για τις αλλαγές στο Champions League:

«Νομίζω φέτος είναι καλύτερες οι ομάδες και ότι γίνανε 8 και 8 δυσκολεύει παραπάνω το έργο για να φτάσεις στο Final 8. Όμως έχουμε όλα τα φόντα είμαστε υπερπλήρης ομάδα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να είμαστε στην τελική φάση του Champions League».