Το ντέρμπι με τον ΠΑΟ την ερχόμενη Κυριακή είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν τη προσοχή τους στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» που είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης στις προπονήσεις, αφού τη Δευτέρα είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν απ’ όσα θλιβερά έζησαν την Κυριακή στη Τούμπα.

Τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης σαφώς και ήταν εκείνα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις των ποδοσφαιριστών στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Πρέπει, ωστόσο, να τα αφήσουν πίσω τους όλα και να ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με την αναμέτρηση κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο που μόνο απλή δεν είναι.

Στο Ρέντη βρέθηκε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος φορούσε το προστατευτικό κολάρο στον λαιμό του. Το ιατρικό επιτελείο δεν του επέτρεψε να κάνει την προπόνηση. Έπρεπε να είναι πιο χαλαρός μετά την περιπέτεια που πέρασε και να συνέλθει 100% από το χτύπημα. Έτσι ο Καταλανός ήταν απλός παρατηρητής το πρωί της Τρίτης στο Ρέντη.

Η πρώτη προπόνηση ενόψει ΠΑΟ ήταν πιο χαλαρή και από Τετάρτη θα ανεβάσουν ρυθμούς οι «ερυθρόλευκοι». Το ευχάριστο για τον Γκαρθία και το επιτελείο του είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.