Είναι ολοφάνερο ότι κάνουν τα αδύνατα-δυνατά, προκειμένου να τιμωρηθεί ο Σεμπά και να μην αγωνιστεί στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (25/4) και όχι την ερχόμενη Πέμπτη (27/4), ως είθισται! Για να καταλάβετε για τι σκάνδαλο μιλάμε, συνήθως οι συνεδριάσεις της Επιτροπής γίνονται κάθε Πέμπτη! Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη (20/4) είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Στέφανο Μπαξεβάνη, ο οποίος στο βίντεο είδε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού έβαλε τρικλοποδιά στον Αραούχο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε ασκήσει δίωξη στον Λέτο και ο παίκτης του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, μετά τη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής, η οποία έγινε την Πέμπτη 20/4!

Η Πειθαρχική επιτροπή συνεδριάζει κάθε Πέμπτη και το γεγονός αυτό, δηλαδή να συνεδριάσει νωρίτερα, δεν έχει ξαναγίνει!  Φυσικά, αποδεικνύει και τη μεθόδευση να τιμωρηθεί ο Σεμπά, ο οποίος κινδυνεύει με δύο αγωνιστικές, ώστε να μην παίξει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 26/4!

Η επιλεκτική ευαισθησία του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προκαλεί πολλά ερωτηματικά.  Στην περίπτωση του Σεμπά ασκήθηκε άμεσα πειθαρχική δίωξη, ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και στην περίπτωση του Μάνταλου. Ο παίκτης της ΑΕΚ είχε χτυπήσει τον Λέτο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ουδείς τον κάλεσε σε απολογία…