Την ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Superleague, σε ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο προπονητής της ομάδας της Λάρισας ετοιμάζει τους παίκτες του για αυτό το πολύ δύσκολο ματς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, χωρίς ακόμα να έχει καταλήξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.

Επίσης, μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του, ενώ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση και για αυτό δεν γνωρίζει ακόμη τον τρόπο που θα τον αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δώσαμε φιλικό με αντίπαλο μία δυνατή ομάδα και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είδα πολλά θετικά στοιχεία. Η προετοιμασία μας ήταν αρκετά σκληρή και τώρα πρέπει να κρατήσουμε τους παίκτες φρέσκους για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει αποφασίσει ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει απέναντι στους «ερυθρόλευκους»:

 «Αυτό θα φανεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση καθώς είναι δυνατός αντίπαλος και πρέπει να συζητήσουμε με το τιμ για το πώς θα τον αντιμετωπίσουμε. Πολλοί παίκτες είναι σε ίδια απόδοση και ίδιο επίπεδο ποιότητας, οπότε η απόφαση θα έρθει την επόμενη βδομάδα».