Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει μια τεράστια μάχη κόντρα στην Ριέκα με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League. Παίκτες και ομάδα είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψει ο Θρύλος εκεί όπου ανήκει, στην ελίτ της Ευρώπης!

Το πρωί της Κυριακής η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε ένα πολύ ωραίο βίντεο στα social media, στο οποίο μιλούν οι Κώστας Φορτούνης, Γκιγιόμ Ζιλέ και Βάντις Οτζίτζα Οφόε και δίνουν το σύνθημα ενόψει του παιχνιδιού με τους Κροάτες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ηγέτης του Θρύλου, Κώστας Φορτούνης: «Όλοι μαζί μια γροθιά για το Champions League και νέους τίτλους».

Από την πλευρά του ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε δήλωσε: «Με εσάς στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Ας δείξουμε στον αντίπαλο τι σημαίνει να παίζεις στο γήπεδό μας».

Ο Ζιλέ, ο οποίος στον αγώνα με την Ριέκα θα κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και θα αγωνιστεί στον Ναό για πρώτη φορά ως παίκτης του Θρύλου, ανέφερε «Μαζί είμαστε πάντοτε πιο δυνατοί! Η φωνή σας είναι το πάθος μας για τη νίκη!»

Δείτε το βίντεο: