Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής μίλησε στην κάμερα της nova για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και κάλεσε τον κόσμο να πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προκειμένου όλοι ενωμένοι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ελληνας κόουτς υπογράμμισε πως όλοι στην ομάδα ανυπομονούν για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες, καθώς κατακτώντας το 7ο σερί και 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Θρύλου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα γράψουν ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Είναι αυτονόητο, θέλουμε να τελειώσουμε με την κατάκτηση του τίτλου και μαθηματικά. Είναι πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Μετά από πολλά χρόνια, εμφανίστηκαν τέσσερις ομάδες που είπαν πως θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, αλλά τελικά είμαστε εμείς πολύ κοντά σε αυτόν το στόχο. Περιμένουμε πως και πώς να ξεκινήσει το ματς». 

Για το ότι θα είναι το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα: «Είναι κάτι που έχουμε τονίσει στους ποδοσφαιριστές, να ανήκουν δηλαδή σε μια γενιά παικτών που γράφουν ιστορία στην κυριολεξία». 

Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον κόσμο: «Πολλά μηνύματα θέλουμε να στείλουμε! Αυτό που βλέπω είναι πως καταλαβαίνουν ότι η ομάδα χρειάζεται μια μεγάλη συσπείρωση. Το ότι έχουμε κατορθώσει πάλι να είμαστε εμείς αυτοί που θα κρίνουν το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αυτό είναι πολύ μεγάλο γεγονός. Θέλουμε πραγματικά να έρθουν στο γήπεδο, να συμπαρασταθούν σωστά και να μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα».

Για το πώς λειτουργούν οι δυσκολίες στον οργανισμό «Ολυμπιακό»:
 «Λειτουργούν πάντα θετικά. Θυμάμαι πως πάντα υπήρχαν αντιξοότητες, όλοι θέλουν να τον κερδίσουν, ήταν και είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θυμάμαι πως στις δύσκολες στιγμές πάντα όλοι ήταν ενωμένοι. Νομίζω πως το έχει καταλάβει πολύ καλά ο κόσμος και θα έρθει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν όλη τη χρονιά».

Για το τι εισπράττει από τους ποδοσφαιριστές, ενόψει και της ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο ματς με τα Γιάννενα. Το πρωτάθλημα είναι ότι μεγαλύτερο υπάρχει. Μετά έχουμε δύο μέρες να σκεφτούμε για το ματς με την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή απαγορεύεται κάποιος από εμάς να σκέφτεται πως υπάρχει παιχνίδι Κυπέλλου. Μόνο ένα ματς υπάρχει και αυτό είναι με τα Γιάννενα».