Μία... ιδιαίτερη συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, στον Πειραιά. Μία συνάντηση, η οποία εγείρει ερωτήματα και προκαλεί απορίες. Αυτό για όσους δεν... γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει. Γιατί σε όσους γνωρίζουν, δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Στα γραφεία της Aegean, στον Πειραιά, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αχιλλέας Μπέος!

Ναι, ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος με τις δηλώσεις του βάλλει συνεχώς κατά του Ολυμπιακού. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος ως... δικηγόρος του παρατηρητή Λασκαράκη, μιλάει διαρκώς εδώ και μέρες για το τι συνέβη τη Μεγάλη Πέμπτη, στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και ζητάει... εξηγήσεις από τον Ολυμπιακό, αλλά και δίνει οδηγίες... εξυγίανσης!

Στην φωτογραφία φαίνεται καθαρά, ο Αχιλλέας Μπέος, μπροστά στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε, παρκαρισμένο στην οδό Κάστορος, στον Πειραιά. Την ίδια οδό, η οποία περνάει μπροστά από τα γραφεία της εταιρείας του Δημήτρη Μελισσανίδη! Εάν κανείς παραμένει δύσπιστος, ας ανοίξει... google maps για να δει που οδηγεί η οδός Κάστορος, μόλις λίγα μέτρα πιο κάτω! Καλά... μαντεύετε. Στα γραφεία της Aegean, του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όσο για τον λόγο για τον οποίο μπορεί να έγινε το ραντεβού αυτό, ειδικά αυτή τη μέρα, αλλά και ακολουθώντας την με θέρμη τοποθέτηση του Μπέου, μετά τον ημιτελικό Ολυμπιακός-ΑΕΚ, εναντίον του Θρύλου, μπορεί εύκολα κανείς να τον αντιληφθεί...