Σκάνδαλο μεγατόνων η αναίτια πειθαρχική δίωξη με το «29» για τον Θρύλο, όταν άλλοι ΕΠΝΙΓΑΝ με ή χωρίς... κασκόλ και δεν είχε τεθεί θέμα αφαίρεσης βαθμών! 

Η πειθαρχική δίωξη του Ολυμπιακού με βάση το άρθρο 29 είναι μια ακόμα πρόκληση κατά του κόσμου του Ολυμπιακού που συντελέστηκε ως «έργο» με ένα «μπουλούκι» από κακοπληρωμένους ηθοποιούς! Μένει να δούμε πώς στήθηκε αυτή η νέα παρωδία. Και ποιος είναι πίσω από αυτήν τη «σκηνοθεσία» που αυτήν τη φορά ξεπερνάει και τη γελοιότητα!

Αυτός που έχει κίνητρο (πάντα στα εγκλήματα είναι το πρώτο στοιχείο που εξετάζεται) είναι ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης. Και αν ισχύουν τα «καυτά» ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ θα παρασταθεί και νομικά κατά του Ολυμπιακού στην εκδίκαση!

Ο Σαββίδης, λοιπόν, πολύ θα ήθελε να χάσει ο Ολυμπιακός βαθμούς και να το εκμεταλλευτεί. Ηδη το σύστημα των ΜΜΕ που έχει στήσει, πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, ίσως, δεν το ξέρουμε, να πιέζουν και οι πολιτικοί φίλοι του!

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προκύπτει κάποιο ζήτημα αφαίρεσης βαθμών, παρά την κλήση του Ολυμπιακού με το άρθρο 29!

Προσέξτε τώρα.

Για να στοιχειοθετήσουν τη «βία» που προβλέπει το 29, έφτιαξαν με τον απεσταλμένο του Μπέου, τον άνθρωπο της ΕΠΣ Θεσσαλίας και β’ παρατηρητή στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Περικλή Λασκαράκη, ένα σενάριο, ότι απωθήθηκε ο Λασκαράκης! Στο ημίχρονο!

Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ και αν συνέβη, μάλλον θα τον απώθησε ο Δημητριάδης που σύμφωνα με το ρεπορτάζ έκανε τα καραγκιοζιλίκια του στο ημίχρονο και προκαλούσε ένταση. Γιατί να τον απωθήσει άνθρωπος του Ολυμπιακού; Γελούσαν, λέει το ρεπορτάζ, μαζί του, με τις γραφικότητες που έκανε και θύμιζαν τον φίλο του τον Μπέο! Είναι δυνατόν να πάρουν σοβαρά έναν τύπο που έφτασε στο γήπεδο και δήλωσε στον Σάββα Θεοδωρίδη ότι δεν τον γνωρίζει (!);

Ο Μπέος, λοιπόν (που θυμίζουμε ότι βρέθηκε στο Μακεδονία Παλάς στη... χοροπανήγυρη του Ιβάν για τις εκλογές της ΕΠΟ), ο Μπέος που είναι στην Τούμπα διαρκώς μπας και γλείψει κανένα κοκαλάκι και προσφάτως πανηγύριζε κόντρα στον Ολυμπιακό τα γκολ του ΠΑΟΚ (μη ρωτήσετε τι ομάδα είναι, μάλλον... Διναμό Τιφλίδας είναι), είχε τον «άνθρωπό» του στο γήπεδο. Τον Περικλή Λασκαράκη! Ο οποίος ούρλιαζε να μπουν τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια και μετά τον αγώνα πίεζε να καταγραφεί ότι τον «απώθησαν»! Τι σημαίνει αυτό; Ποιος τον απώθησε και γιατί; Μπορεί να τον απώθησε αστυνομικός για να παραμερίσει. Μπορεί να τον απώθησε ο Δημητριάδης που έβριζε και λύσσαγε ή ο Λυσσάνδρου που τον τράβαγε (τον Δημητριάδη) για να τον βάλει στα αποδυτήρια! Και με την... απώθηση του Λασκαράκη (από τους εξωγήινους μάλλον) κάλεσαν με το 29 τον Ολυμπιακό!

Προσέξτε τώρα: Ο Σπανός είχε αρπάξει τον Κουρέντα από τον λαιμό και τα αυτιά, τους έλεγε ότι θα τους... σκοτώσει και άλλα όμορφα και δεν έγινε συζήτηση για αφαίρεση βαθμών. Και εδώ μιλάμε για τον ΣΤΗΜΕΝΟ Λασκαράκη και τις φαντασιώσεις του και καλούν τον Ολυμπιακό με το 29!

Θυμίζουμε επίσης τον παρατηρητή Κύρκο που θα τον έπνιγε με... κασκόλ ο Μελισσανίδης, αλλά και εκεί είχαμε φαστ τρακ απαλλαγές! Και κωλοτούμπες...

Και εδώ, ο ΠΑΟΚ, λέει, θα ζητήσει την τιμωρία του Ολυμπιακού! Για την απώθηση! Είναι να παλαβώνεις πραγματικά! Ο ΠΑΟΚ! Που οι μαλαματίνες πέφτουν βροχή στο γήπεδό του, όπως και το ξύλο στα αποδυτήρια, αλλά και στη φυσούνα!

Ολοι οι τσάτσοι των ΜΜΕ, όμως, ξέχασαν να μας πουν (ή δεν έμαθαν) τι έγινε στη φυσούνα και στα αποδυτήρια στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη! Οπως ξέχασαν και τη δικογραφία για τις... «τούρτες» στον μάνατζερ του Κάτσε και στον Λουτσέσκου!

Λοιπόν, για να τελειώνουμε: Τα πράγματα είναι απλά. Οι φίλοι του Ιβάν Σαββίδη από την ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο πατρόνος του, νεόκοπος γλείφτης του Σαββίδη, ο Μπέος, πάνε να κάνουν την τρίχα τριχιά!

Ομως πρέπει να είναι σίγουροι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν κοιμούνται και ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν αυτά τα στησίματα, που απ’ ό,τι φαίνεται είναι από τα βασικά όπλα των «εξυγιαντών»!