Τον ΠΑΣ στα Γιάννενα αντιμετώπισε πριν από μερικές ημέρες ο ΠΑΟΚ. Εκεί όπου σε ένα περίπου τρίωρο, είδαμε να γίνονται όλα όσα δεν έχουν γίνει δεκαετίες επί δεκαετιών. Πέραν το γκολ οφσάιντ του Πέλκα, με τον Καλφάκη να μην βλέπει τίποτα, τίποτα δεν είδε και η Αστυνομία, αναφορικά με τα όσα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Τα σπασμένα καθίσματα που είχαν πέσει βροχή από τις εξέδρες όπου φιλοξενούνταν δεν τα είδε η Αστυνομία; Κι αν δεν είδε αυτά, δεν είδε μετά το ντου των ΠΑΟΚτσήδων στη Θύρα 4; Θέλαμε πραγματικά να ξέρουμε τι στο καλό έκανε η Αστυνομία στα Γιάννενα; Για δουλειά πήγε ή να τελειώσει άρον άρον το παιχνίδι και να πάνε σπίτια τους;

Όλη η Ελλάδα είδε τα καθίσματα, όλη η Ελλάδα είδε το ντου και το σπάσιμο του λουκέτου στη Θύρα 4, ακόμα και ο Χριστοβασίλης είπε πως ο ΠΑΟΚ θα του πληρώσει τις ζημιές. Κι όμως, ο ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε σε απολογία, δεν θα τιμωρηθεί και όλα αυτά επειδή η Αστυνομία δεν είδε τίποτα.

Γνωρίζαμε πως η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά τυφλή να είναι και η Αστυνομία, με την κυριολεκτική έννοια του όρου, αυτό πάει πολύ.

Αλλά τον Ολυμπιακό ήξεραν να τον τιμωρήσουν με -3.