Δεν είναι τίποτα εύκολο, αλλά δεν είναι και τίποτα τελειωμένο. Κάπως έτσι είναι η πραγματικότητα στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα μετά απ’ όσα συνέβησαν την 23η αγωνιστική της Super League. Για να μην μακρηγορούμε κάποιοι θεώρησαν «τελειωμένο» τον Ολυμπιακό και ετοιμάζονταν ακόμα και για φιέστες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει λάθη, έχουν πετάξει βαθμούς, όμως, όλα είναι ανοιχτά στην υπόθεση τίτλος.

Δεν τελείωσε ακόμα τίποτα και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει τώρα στη βαθμολογία και τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία χωρίς να υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση έχει ως εξής:

ΠΑΟΚ 52

ΑΕΚ 51

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 46

Το πιο αισιόδοξο σενάριο για τους Πειραιώτες τους θέλει να παίρνουν πίσω τους τρεις βαθμούς στην έφεση της υπόθεσης με την ΑΕΚ, να παίρνουν τους τρεις από το ματς με τον ΠΑΟΚ και να αφαιρούνται έξι από τον ΠΑΟΚ. Σε αυτή τη περίπτωση η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής:

ΑΕΚ 51

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 49

ΠΑΟΚ 46

Σε περίπτωση, ωστόσο που ο Ολυμπιακός δεν πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί πρωτόδικα για το ματς με την ΑΕΚ και πάρει τους τρεις από το ματς της Τούμπας, ενώ αφαιρεθούν και τρεις από τον ΠΑΟΚ τότε η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

ΑΕΚ 51

ΠΑΟΚ 49

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 46

Ας δούμε τώρα και τι παιχνίδια έχουν να δώσουν οι τρεις ομάδες μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό να έχει πιο βατό πρόγραμμα από τους άλλους δύο.

Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει με ΠΑΟ (εντός), Πλατανιά (εκτός), Λεβαδειακό (εκτός), Κέρκυρα (εντός), Απόλλων (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), Γιάννινα (εκτός).

Ο ΠΑΟΚ έχει να αγωνιστεί με: Αστέρα (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Πανιώνιος (εντός), Ξάνθη (εντός), ΠΑΟ (εκτός), Πλατανιάς (εντός).

Η ΑΕΚ έχει: Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΠΑΟ (εντός), Πλατανιάς (εκτός), Λεβαδειακός (εντός), Κέρκυρα (εκτός), Απόλλων (εκτός)