Για την Ποντγκόριτσα αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας με πτήση τσάρτερ η αποστολή της ομάδας της Παρτιζάν. Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς συμπεριέλαβε 20 παίκτες, ενώ μαζί με την ομάδα ταξίδεψε ο πρόεδρος Μίλοραντ Βούσελιτς, ο γενικός γραμματέας Μίλος Βαζούρ, το μέλος του ΔΣ Γκόραν Σκόρομπατς, ο διευθυντής μάρκετινγκ Πρέντραγκ Βούγιοβιτς, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής Ίβιτσα Ίλιεφ.

Δηλώσεις κατά την αναχώρηση έκαναν ο Ούρος Τζούρτζεβιτς και ο Μάρκο Γιάνκοβιτς, που είπαν μεταξύ άλλων πως η Παρτιζάν πηγαίνει στην Ποντγκόριτσα για τη νίκη.

«Πάντα πηγαίνουμε για τη νίκη, έχουμε ένα καλό αβαντάζ, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παίζουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, αλλά περιμένω να περάσουμε στην επόμενη φάση», ήταν τα λόγια του Τζούρτζεβιτς, με τον Γιάνκοβιτς να σημειώνει με τη σειρά του.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να πάμε με μεγαλύτερη διαφορά στην Ποντγκόριτσα, αλλά και το 2-0 είναι αρκετό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, η Μπούντουτσνοστ είναι ένας άβολος αντίπαλος στο γήπεδο, αλλά το πλεονέκτημά μας είναι πως έχουμε περισσότερους χώρους».

Αναλυτικά η αποστολή της Παρτιζάν

Τερματοφύλακες
Κλιάιτς, Στεφάνοβιτς

Αμυντικοί
Βουλίσεβιτς, Μίλετιτς Γ., Τσίρκοβιτς, Μάρκοβιτς, Όστοϊτς, Μίλετιτς Ρ.

Μέσοι
Γιάνκοβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Εβέρτον, Γιέφτοβιτς, Κόσοβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Πάντιτς, Λεονάρντο, Ίλιτς

Επιθετικοί
Τζούρτζεβιτς, Ταβάμπα, Γιοβάνοβιτς

Δείτε μερικές φωτό από την αναχώρηση της Παρτιζάν